pendik escort bayan
ak

30. Ankara Uluslararası Film Festivali

Siyaset 22.04.2019 - 10:23, Güncelleme: 22.04.2019 - 10:23
 

30. Ankara Uluslararası Film Festivali

Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında her yıl düzenlenen Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'nı "Karanlıkta Islık Çalanlar" projesi kazandı

ANKARA (AA) - Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'nda kazanan proje "Karanlıkta Islık Çalanlar" oldu. Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'na projeleriyle katılanlara dün bir otelde gün boyu mülakat yapıldı.Yapımcı Armağan Lale, yapımcı Ali Bayraktar ve yönetmen-yapımcı Sevinç Baloğlu'ndan oluşan seçici kurul, sona kalan 10 projeyi değerlendirdi. Büyülü Fener Kızılay Sineması'nda akşam yapılan kokteylde kazanan açıklandı. Orta sınıf ailelerdeki bireylerin yalnızlığını ve bu yalnızlığı aşmadaki evrensel yanlışlıkları sinemaya absürt bir dille aktaran "Karanlıkta Islık Çalanlar" projesiyle Pınar Yorgancıoğlu 30 bin liralık ödülü kazandı. Ödül töreni 27 Nisan'da Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun katılımıyla yapılacak.
Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında her yıl düzenlenen Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'nı "Karanlıkta Islık Çalanlar" projesi kazandı

ANKARA (AA) - Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'nda kazanan proje "Karanlıkta Islık Çalanlar" oldu.

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'na projeleriyle katılanlara dün bir otelde gün boyu mülakat yapıldı.

Yapımcı Armağan Lale, yapımcı Ali Bayraktar ve yönetmen-yapımcı Sevinç Baloğlu'ndan oluşan seçici kurul, sona kalan 10 projeyi değerlendirdi.

Büyülü Fener Kızılay Sineması'nda akşam yapılan kokteylde kazanan açıklandı. Orta sınıf ailelerdeki bireylerin yalnızlığını ve bu yalnızlığı aşmadaki evrensel yanlışlıkları sinemaya absürt bir dille aktaran "Karanlıkta Islık Çalanlar" projesiyle Pınar Yorgancıoğlu 30 bin liralık ödülü kazandı.

Ödül töreni 27 Nisan'da Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun katılımıyla yapılacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.