pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 19:18, Güncelleme: 29.08.2016 - 19:18
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Arslan,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Arslan, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli destanlarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin sarsılmaz imanının bir göstergesi olduğunu belirtti.Sayısız zorluklara rağmen haklı bir mücadeleden, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir zaferle çıkan Türk milletinin, yurdu için gerektiğinde canını vermekten kaçınmadığını ve ordusuyla kenetlenerek büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:"Bu aziz millet, yıkılmakta olan büyük bir imparatorluğun küllerinden yeni bir ülkenin doğmasına vesile olan kahraman evlatlarını daima minnet ve şükranla anmaktadır. Bu itibarla Türk milletinin tarihi zaferlerinin yıl dönümünde, hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet peşinde olanlar, geçmişin kudretinden lazım gelen mesajları mutlaka almalıdır. Birliğimize, dirliğimize ve hayat hakkımıza göz koyan gafiller, yaşananlardan mutlak anlamda ders ve ibret çıkarmalıdırlar. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla aziz Türk milletini, gazilerimizi ve kahraman silahlı kuvvetlerimizin tüm mensuplarını kutluyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum."Çetinkaya da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin büyük bir zaferi olduğunu belirterek, "Bu kutlu zaferden yaklaşık bir asır sonra yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz, bağımsız yaşama iradesini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bu irade sonsuza kadar var olacaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, tüm tehditleri de bertaraf edecektir. 30 Ağustos zaferi vesilesiyle, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, 15 Temmuz şehitlerimizi, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Arslan,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Arslan, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli destanlarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin sarsılmaz imanının bir göstergesi olduğunu belirtti.

Sayısız zorluklara rağmen haklı bir mücadeleden, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir zaferle çıkan Türk milletinin, yurdu için gerektiğinde canını vermekten kaçınmadığını ve ordusuyla kenetlenerek büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Bu aziz millet, yıkılmakta olan büyük bir imparatorluğun küllerinden yeni bir ülkenin doğmasına vesile olan kahraman evlatlarını daima minnet ve şükranla anmaktadır. Bu itibarla Türk milletinin tarihi zaferlerinin yıl dönümünde, hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet peşinde olanlar, geçmişin kudretinden lazım gelen mesajları mutlaka almalıdır. Birliğimize, dirliğimize ve hayat hakkımıza göz koyan gafiller, yaşananlardan mutlak anlamda ders ve ibret çıkarmalıdırlar. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla aziz Türk milletini, gazilerimizi ve kahraman silahlı kuvvetlerimizin tüm mensuplarını kutluyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum."

Çetinkaya da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin büyük bir zaferi olduğunu belirterek, "Bu kutlu zaferden yaklaşık bir asır sonra yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz, bağımsız yaşama iradesini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bu irade sonsuza kadar var olacaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, tüm tehditleri de bertaraf edecektir. 30 Ağustos zaferi vesilesiyle, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, 15 Temmuz şehitlerimizi, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.