pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 15:53, Güncelleme: 29.08.2016 - 15:53
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

STB Başkanı Hastoğlu, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu, mesajında, 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi'nin cumhuriyetin kuruluşunun en önemli aşaması olduğunu belirtti. O gün, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Anadolu'nun kahraman evlatlarının işgalci düşmanı ve işbirlikçilerini vatan topraklarından attığını ve bağımsızlığa el uzatanlara gereken cevabı verdiğini aktaran Hastaoğlu, şunları kaydetti:"Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı, 30 Ağustos 1922'de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'dir. 94. yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa dünyaya göstermiştir. Bu destansı zafer, vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve vatan topraklarını kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kudret ve kahramanlığının göstergesi, aynı zamanda milletimizin birlik ve bütünlüğünün de kutsal bir nişanesidir. Kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiş, 94 yıl önceki bu ruh, 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini göstermiştir."30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Hastaoğlu, "Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman gazilerimizi, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle terör belasını püskürtmek amacıyla operasyon başlatan kahraman Türk ordumuzun ve polisimizin operasyonlarında başarıya ulaşmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
STB Başkanı Hastoğlu, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hastaoğlu, mesajında, 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi'nin cumhuriyetin kuruluşunun en önemli aşaması olduğunu belirtti. O gün, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Anadolu'nun kahraman evlatlarının işgalci düşmanı ve işbirlikçilerini vatan topraklarından attığını ve bağımsızlığa el uzatanlara gereken cevabı verdiğini aktaran Hastaoğlu, şunları kaydetti:

"Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı, 30 Ağustos 1922'de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'dir. 94. yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa dünyaya göstermiştir.

Bu destansı zafer, vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve vatan topraklarını kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kudret ve kahramanlığının göstergesi, aynı zamanda milletimizin birlik ve bütünlüğünün de kutsal bir nişanesidir. Kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiş, 94 yıl önceki bu ruh, 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini göstermiştir."

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Hastaoğlu, "Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman gazilerimizi, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle terör belasını püskürtmek amacıyla operasyon başlatan kahraman Türk ordumuzun ve polisimizin operasyonlarında başarıya ulaşmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.