pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 15:53, Güncelleme: 29.08.2016 - 15:53
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Akdoğan, mesajında, Türk milletinin her türlü...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Akdoğan, mesajında, Türk milletinin her türlü zorluğa karşı göğüs gererek, geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da vatanına sahip çıkacağını belirtti.Ülkenin son zamanlarda geçtiği zor dönemlerde milletçe birlik olmanın önemini kaydeden Akdoğan, bu mücadelenin ilelebet devam edeceğini vurguladı.Akdoğan, mesajında şunları kaydetti:''Türk milleti, tarih sahnesine çıktığı günden bugüne mücadeleler yaşamış, daima tarihin altın sayfalarında yer almıştır. 1071'den bu yana süren mücadelemiz milletimizin azmi ve inancı sayesinde düşmanların amaçlarını tersine çevirmiştir. 15 Temmuz akşamında gerçekleşen hain saldırının neticesinde olduğu gibi devletimiz üzerinde oynanan oyunlara asla prim vermeyecektir. Türk milleti var olduğu günden beri kahramanlık mücadelesi vermiş ve bu mücadeleye devam edecektir. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine yönelik saldırı yapanlar amaçlarına ulaşamayacaktır. Zafer Türk milletinindir. Zaferimiz kutlu olsun. Milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Türk milletinin Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Akdoğan, mesajında, Türk milletinin her türlü...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Akdoğan, mesajında, Türk milletinin her türlü zorluğa karşı göğüs gererek, geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da vatanına sahip çıkacağını belirtti.

Ülkenin son zamanlarda geçtiği zor dönemlerde milletçe birlik olmanın önemini kaydeden Akdoğan, bu mücadelenin ilelebet devam edeceğini vurguladı.

Akdoğan, mesajında şunları kaydetti:

''Türk milleti, tarih sahnesine çıktığı günden bugüne mücadeleler yaşamış, daima tarihin altın sayfalarında yer almıştır. 1071'den bu yana süren mücadelemiz milletimizin azmi ve inancı sayesinde düşmanların amaçlarını tersine çevirmiştir. 15 Temmuz akşamında gerçekleşen hain saldırının neticesinde olduğu gibi devletimiz üzerinde oynanan oyunlara asla prim vermeyecektir. Türk milleti var olduğu günden beri kahramanlık mücadelesi vermiş ve bu mücadeleye devam edecektir. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine yönelik saldırı yapanlar amaçlarına ulaşamayacaktır. Zafer Türk milletinindir. Zaferimiz kutlu olsun. Milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Türk milletinin Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.