pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 15:48, Güncelleme: 29.08.2016 - 15:48
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer: "Tarih bize göstermektedir ki birlikte olan ulusu hiçbir güç yenemez"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Çakırözer, mesajında, tarihini ve tarihinden güç almayı unutan milletin yok olmaya mahkum olduğunu belirterek, yürekleri vatan aşkıyla dolu Anadolu'nun kadın, erkek, genç, yaşlı tüm evlatlarının 94 yıl önce yaktığı bu meşalenin bugün vatanın dört bir yanında aydınlanmaya devam ettiğini kaydetti.30 Ağustos'un yokluk içindeki bir ulusun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tam bağımsızlık şiarıyla ayağa kalktığı gün olduğunu aktaran Çakırözer, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:"Kazanılan zafer, sadece Türk ulusunun değil, tüm mazlum milletlerin özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onurlu yaşama dönük kararlılığına yönelişinin adıdır. Yürekleri vatan aşkıyla dolu Anadolu'nun kadın, erkek, genç, yaşlı tüm evlatlarının tam 94 yıl önce yaktığı bu meşale, bugün vatanın dört bir yanında aydınlanmaya devam etmektedir. Milletimizin can ve mal güvenliğiyle vatanımızın korunmasını sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri her zaman milletinin yanında olmuştur. FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin püskürtülmesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir ve darbe gecesinin kaderini değiştiren ordumuzun içindeki kahraman Atatürkçü subay ve astsubayların payı çok büyüktür. Silahlı kuvvetlerimizin bundan sonra da vatanımızın, cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında üzerine düşen vazifeyi en mükemmel şekilde yapacağına inancım sonsuzdur."Anadolu'nun çok acılar yaşadığını ve bu topraklarda yaşayanların çok sıkıntılara göğüs gerdiğini hatırlatan Çakırözer, "Ancak tarih bize göstermektedir ki birlikte olan ulusu hiçbir güç yenemez. Tarihini ve tarihinden güç almayı unutan milletse yok olmaya mahkumdur. Zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu büyük zaferi bize armağan eden kurtuluş ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanı için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Fedakarlığın, onurun, ülke sevgisinin, bağımsızlık ve özgürlüğün bir ulus için tam ve çelikten ifadesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı hepimize kutlu olsun." ifadelerini kullandı.
CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer: "Tarih bize göstermektedir ki birlikte olan ulusu hiçbir güç yenemez"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çakırözer, mesajında, tarihini ve tarihinden güç almayı unutan milletin yok olmaya mahkum olduğunu belirterek, yürekleri vatan aşkıyla dolu Anadolu'nun kadın, erkek, genç, yaşlı tüm evlatlarının 94 yıl önce yaktığı bu meşalenin bugün vatanın dört bir yanında aydınlanmaya devam ettiğini kaydetti.

30 Ağustos'un yokluk içindeki bir ulusun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tam bağımsızlık şiarıyla ayağa kalktığı gün olduğunu aktaran Çakırözer, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kazanılan zafer, sadece Türk ulusunun değil, tüm mazlum milletlerin özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onurlu yaşama dönük kararlılığına yönelişinin adıdır. Yürekleri vatan aşkıyla dolu Anadolu'nun kadın, erkek, genç, yaşlı tüm evlatlarının tam 94 yıl önce yaktığı bu meşale, bugün vatanın dört bir yanında aydınlanmaya devam etmektedir. Milletimizin can ve mal güvenliğiyle vatanımızın korunmasını sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri her zaman milletinin yanında olmuştur. FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin püskürtülmesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir ve darbe gecesinin kaderini değiştiren ordumuzun içindeki kahraman Atatürkçü subay ve astsubayların payı çok büyüktür. Silahlı kuvvetlerimizin bundan sonra da vatanımızın, cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında üzerine düşen vazifeyi en mükemmel şekilde yapacağına inancım sonsuzdur."

Anadolu'nun çok acılar yaşadığını ve bu topraklarda yaşayanların çok sıkıntılara göğüs gerdiğini hatırlatan Çakırözer, "Ancak tarih bize göstermektedir ki birlikte olan ulusu hiçbir güç yenemez. Tarihini ve tarihinden güç almayı unutan milletse yok olmaya mahkumdur. Zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu büyük zaferi bize armağan eden kurtuluş ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanı için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Fedakarlığın, onurun, ülke sevgisinin, bağımsızlık ve özgürlüğün bir ulus için tam ve çelikten ifadesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı hepimize kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.