pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 15:13, Güncelleme: 29.08.2016 - 15:13
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

Eskişehir Valisi Çelik: "Bilinmelidir ki dün olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine, dirliğine ve parlak geleceğimize yönelik saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Çelik, mesajında 30 Ağustos'un Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun kilometre taşı olduğunu belirterek, Türk milletinin tarihte eşi görülmemiş bir mücadele örneği verdiğini belirtti.Kurtuluş Savaşı'nı sona erdiren, milletin bağımsızlığını müjdeleyen ve bin yıldır üzerinde yaşanılan vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, gurur ve coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Çelik, tarihi, zaferlerle dolu milletin, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği kahramanlıklarla, vatanı ve milleti yok etmeye çalışanlara karşı büyük zaferi kazandığını aktardı.Vali Çelik, şunları kaydetti:"Emaneti onurla korumanın yolu da milletçe kenetlenmekten, daha çok çalışmaktan ve üretmekten geçmektedir. Bilinmelidir ki dün olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine, dirliğine ve parlak geleceğimize yönelik saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, birbirimizi kardeşçe kucaklayarak ve sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Hepimiz bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümünde başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Eskişehirli hemşehrilerimin ve kahraman silahlı kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."
Eskişehir Valisi Çelik: "Bilinmelidir ki dün olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine, dirliğine ve parlak geleceğimize yönelik saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çelik, mesajında 30 Ağustos'un Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun kilometre taşı olduğunu belirterek, Türk milletinin tarihte eşi görülmemiş bir mücadele örneği verdiğini belirtti.

Kurtuluş Savaşı'nı sona erdiren, milletin bağımsızlığını müjdeleyen ve bin yıldır üzerinde yaşanılan vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, gurur ve coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Çelik, tarihi, zaferlerle dolu milletin, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği kahramanlıklarla, vatanı ve milleti yok etmeye çalışanlara karşı büyük zaferi kazandığını aktardı.

Vali Çelik, şunları kaydetti:

"Emaneti onurla korumanın yolu da milletçe kenetlenmekten, daha çok çalışmaktan ve üretmekten geçmektedir. Bilinmelidir ki dün olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine, dirliğine ve parlak geleceğimize yönelik saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, birbirimizi kardeşçe kucaklayarak ve sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Hepimiz bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümünde başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Eskişehirli hemşehrilerimin ve kahraman silahlı kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.