pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 15:08, Güncelleme: 29.08.2016 - 15:08
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yazgı, mesajında, 30 Ağustos'un Türk...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yazgı, mesajında, 30 Ağustos'un Türk milletinin tarihinde büyük öneme sahip olduğunu belirtti.Türkiye'de son günlerde terör olaylarının arttığını ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:"30 Ağustos, kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Topraklarımıza göz dikenler, dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı aldılar ve alacaklar. Bunun en son örneği, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü aracılığıyla gerçekleştirilmek istenen darbe girişimidir. Bu hain teşebbüse milletimiz, tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkeleri etrafında kenetlenerek tepkisini göstermiştir. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bu zaferle tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir coşku ve umutla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, hain darbe teşebbüsü ve kalleş terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını vermiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yazgı, mesajında, 30 Ağustos'un Türk...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yazgı, mesajında, 30 Ağustos'un Türk milletinin tarihinde büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

Türkiye'de son günlerde terör olaylarının arttığını ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

"30 Ağustos, kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Topraklarımıza göz dikenler, dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı aldılar ve alacaklar. Bunun en son örneği, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü aracılığıyla gerçekleştirilmek istenen darbe girişimidir. Bu hain teşebbüse milletimiz, tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkeleri etrafında kenetlenerek tepkisini göstermiştir. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bu zaferle tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir coşku ve umutla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, hain darbe teşebbüsü ve kalleş terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını vermiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.