pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2016 - 15:08, Güncelleme: 29.08.2016 - 15:08
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay, mesaj yayımladı

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Karatay, mesajında, Türk milletinin inandığı değerleri yaşatabilmek, vatanını, bayrağını ve istiklalini koruyabilmek için birçok defa imtihanlardan geçtiğini belirtti.Türkiye'nin en zor şartlar altında mücadele ettiği zamanlarda bile mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik durmasını bildiğini vurgulayan Karatay, şunları kaydetti:"Türk milleti, inandığı değerleri yaşatabilmek, vatanını, bayrağını ve istiklalini koruyabilmek için nice kereler çetin imtihanlardan geçmiştir. En zor şartlar altında mücadele ettiği zamanlarda bile mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik durmasını bilmiştir. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde kazandığımız 30 Ağustos zaferi ile de devletimizin, izmihlalini ve milletimizin esaretini hayal edenlere, asla unutamayacakları bir ders vermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yad ediyor, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tüm mensuplarını ve bütün vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyorum."
AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay, mesaj yayımladı

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karatay, mesajında, Türk milletinin inandığı değerleri yaşatabilmek, vatanını, bayrağını ve istiklalini koruyabilmek için birçok defa imtihanlardan geçtiğini belirtti.

Türkiye'nin en zor şartlar altında mücadele ettiği zamanlarda bile mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik durmasını bildiğini vurgulayan Karatay, şunları kaydetti:

"Türk milleti, inandığı değerleri yaşatabilmek, vatanını, bayrağını ve istiklalini koruyabilmek için nice kereler çetin imtihanlardan geçmiştir. En zor şartlar altında mücadele ettiği zamanlarda bile mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik durmasını bilmiştir. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde kazandığımız 30 Ağustos zaferi ile de devletimizin, izmihlalini ve milletimizin esaretini hayal edenlere, asla unutamayacakları bir ders vermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yad ediyor, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tüm mensuplarını ve bütün vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.