pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

29.08.2018 - 13:23, Güncelleme: 29.08.2018 - 13:23
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay, mesajında, Türk milletinin...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay, mesajında, Türk milletinin canı ve kanı pahasına kazandığı zafere değinerek, şunları kaydetti: "Bu zafer, yüzlerce yıldır Türk milletinin verdiği mücadelenin ne ilki, ne de sonu. Ancak bütün dünya biliyor ki Türk milleti birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece, önüne çıkarılan hiçbir engeli tanımaz. Emanetimiz kutsal, sorumluluğumuz büyük. Tarihimiz boyunca bu kutsal mücadelede vatanı için gözünü kırpmadan canlarını vermiş, bağımsız yaşama arzusunu tüm dünyaya ilan etmiş kahraman şehitlerimizi, şükran, minnet ve rahmetle anıyorum. Yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, zafer ruhunun ilelebet yaşamasını diliyorum."
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay, mesajında, Türk milletinin...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günay, mesajında, Türk milletinin canı ve kanı pahasına kazandığı zafere değinerek, şunları kaydetti:

"Bu zafer, yüzlerce yıldır Türk milletinin verdiği mücadelenin ne ilki, ne de sonu. Ancak bütün dünya biliyor ki Türk milleti birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece, önüne çıkarılan hiçbir engeli tanımaz. Emanetimiz kutsal, sorumluluğumuz büyük. Tarihimiz boyunca bu kutsal mücadelede vatanı için gözünü kırpmadan canlarını vermiş, bağımsız yaşama arzusunu tüm dünyaya ilan etmiş kahraman şehitlerimizi, şükran, minnet ve rahmetle anıyorum. Yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, zafer ruhunun ilelebet yaşamasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.