pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

28.08.2017 - 18:33, Güncelleme: 28.08.2017 - 18:33
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal, mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ilelebet yaşatılacağını belirterek, bu zaferin Anadolu'nun bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin bir göstergesi olduğunu belirtti. Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:"30 Ağustos zaferi aydınlık yarınların habercisi olmuş, mutlu, huzurlu çağdaş bir yaşamın kapılarını açmıştır. 30 Ağustos zaferi, insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış bulunan, nice devletler ve imparatorluklar kuran, devlet olmanın onuruna, millet olmanın haysiyetine, vatan sevgisine erişmiş yüce Türk milletinin, hür ve bağımsızlık mücadelesinin ölmez anıtı olup Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in bağımsızlık umudunu hiç kaybetmeyen kahraman milletimize ve şanlı tarihimize sunduğu müstesna bir armağandır. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Zafer Bayramı'nı kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal, mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ilelebet yaşatılacağını belirterek, bu zaferin Anadolu'nun bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos zaferi aydınlık yarınların habercisi olmuş, mutlu, huzurlu çağdaş bir yaşamın kapılarını açmıştır. 30 Ağustos zaferi, insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış bulunan, nice devletler ve imparatorluklar kuran, devlet olmanın onuruna, millet olmanın haysiyetine, vatan sevgisine erişmiş yüce Türk milletinin, hür ve bağımsızlık mücadelesinin ölmez anıtı olup Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in bağımsızlık umudunu hiç kaybetmeyen kahraman milletimize ve şanlı tarihimize sunduğu müstesna bir armağandır. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.