pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

25.08.2017 - 16:53, Güncelleme: 25.08.2017 - 16:53
 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

Sivas Valisi Davut Gül, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, 30 Ağustos'un Türk milletinin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık ve vatanseverlik anıtlarından biri olduğunu belirtti.Büyük Taarruz ve sonrasındaki Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın Anadolu'nun bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin de somut bir göstergesi olduğunu vurgulayan Gül, "Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir." ifadelerini kullandı.Gül, 30 Ağustos'un Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası, liderlik ve komutanlık yeteneği, silah arkadaşlarının cesareti ve Türk milletinin bağımsızlık iradesiyle kazanıldığını aktararak, şunları kaydetti: "İşte bu kutlu zafer, insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan nice devletler ve imparatorluklar kuran, devlet olmanın şerefine, millet olmanın haysiyetine, vatan sevgisine, kutsal değerlerin yüceliğine erişmiş olan, yüce Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtı olup, bağımsızlık umudunu hiç kaybetmeyen kahraman milletimize ve şanlı tarihimize sunduğu bir armağandır. 30 Ağustos, 'ya istiklal, ya ölüm' parolasıyla başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın kesin sonucu olup, bir milletin istiklal savaşının nasıl yapılacağını, mazlum milletlere örnek, zalim ve istilacı milletlere ders olarak kabul ettirdiği bir savaşın adıdır. Yüce milletimiz, böylesine şanlı zaferlerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmış, bilim ve teknolojinin ışığında çağdaş medeniyetler seviyesine doğru emin adımlarla yol almıştır. Bugün sağlam temeller üzerinde yükselen cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos zaferinin 95. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milletimize eşsiz zaferler kazandıran, tüm şehitlerimizle gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm Sivaslıların Zafer Bayramı'nı kutluyorum."
Sivas Valisi Davut Gül, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, 30 Ağustos'un Türk milletinin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık ve vatanseverlik anıtlarından biri olduğunu belirtti.

Büyük Taarruz ve sonrasındaki Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın Anadolu'nun bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin de somut bir göstergesi olduğunu vurgulayan Gül, "Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir." ifadelerini kullandı.

Gül, 30 Ağustos'un Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası, liderlik ve komutanlık yeteneği, silah arkadaşlarının cesareti ve Türk milletinin bağımsızlık iradesiyle kazanıldığını aktararak, şunları kaydetti:

"İşte bu kutlu zafer, insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan nice devletler ve imparatorluklar kuran, devlet olmanın şerefine, millet olmanın haysiyetine, vatan sevgisine, kutsal değerlerin yüceliğine erişmiş olan, yüce Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtı olup, bağımsızlık umudunu hiç kaybetmeyen kahraman milletimize ve şanlı tarihimize sunduğu bir armağandır. 30 Ağustos, 'ya istiklal, ya ölüm' parolasıyla başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın kesin sonucu olup, bir milletin istiklal savaşının nasıl yapılacağını, mazlum milletlere örnek, zalim ve istilacı milletlere ders olarak kabul ettirdiği bir savaşın adıdır. Yüce milletimiz, böylesine şanlı zaferlerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmış, bilim ve teknolojinin ışığında çağdaş medeniyetler seviyesine doğru emin adımlarla yol almıştır. Bugün sağlam temeller üzerinde yükselen cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos zaferinin 95. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milletimize eşsiz zaferler kazandıran, tüm şehitlerimizle gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm Sivaslıların Zafer Bayramı'nı kutluyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.