pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı Provası İlgi Gördü

27.08.2015 - 18:24, Güncelleme: 27.08.2015 - 18:24
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Provası İlgi Gördü

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi, törenin yapılacağı İnönü Bulvarı trafiğe kapatılarak prova yapıldı.

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi, törenin yapılacağı İnönü Bulvarı trafiğe kapatılarak prova yapıldı. Tören geçişini ilgiyle izleyen vatandaşlar alkışlarla askerlere destek verdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kent meydanı İnönü Bulvarı üzerinde yapılan prova ilgiyle karşılandı. 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na bağlı tören birliğinin geçişi sırasında vatandaşlar alkışlarla askerlere destek verdi. Provayı izleyen çocuklar ise asker selamı vererek tören geçişini takip etti. Vatandaşların cep telefonları ile görüntülediği provada askeri araçlar, polis araçları ve gaziler yer aldı. Askerlere, prova boyunca bando ekibi de eşlik etti. - Sivas
Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi, törenin yapılacağı İnönü Bulvarı trafiğe kapatılarak prova yapıldı.

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi, törenin yapılacağı İnönü Bulvarı trafiğe kapatılarak prova yapıldı. Tören geçişini ilgiyle izleyen vatandaşlar alkışlarla askerlere destek verdi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kent meydanı İnönü Bulvarı üzerinde yapılan prova ilgiyle karşılandı. 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na bağlı tören birliğinin geçişi sırasında vatandaşlar alkışlarla askerlere destek verdi. Provayı izleyen çocuklar ise asker selamı vererek tören geçişini takip etti. Vatandaşların cep telefonları ile görüntülediği provada askeri araçlar, polis araçları ve gaziler yer aldı. Askerlere, prova boyunca bando ekibi de eşlik etti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.