pendik escort bayan
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

31.08.2017 - 11:08, Güncelleme: 31.08.2017 - 11:08
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gece de devam etti.Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gece de devam etti.Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bir araya gelen vatandaşlar, "30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun" yazılı pankart ve Türk bayraklarıyla süslenen gondollarla Kızılırmak nehri üzerinde gösteri yaptı.Belediye ekiplerince ise Cumhuriyet Meydanı'nda zafer ateşi yakılarak yöreye ait halk oyunları sahnelendi.Kutlamaları Avanos Belediyesi adına koordine eden Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Zaferin şanına yakışır bir kutlama yapmak istedik. Mazimizden aldığımız güç ve haklı gururla zafer ateşi yakarak alevlerini gökyüzüne yükseltmek için kutlama yaptık." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gece de devam etti.Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gece de devam etti.

Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bir araya gelen vatandaşlar, "30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun" yazılı pankart ve Türk bayraklarıyla süslenen gondollarla Kızılırmak nehri üzerinde gösteri yaptı.

Belediye ekiplerince ise Cumhuriyet Meydanı'nda zafer ateşi yakılarak yöreye ait halk oyunları sahnelendi.

Kutlamaları Avanos Belediyesi adına koordine eden Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Zaferin şanına yakışır bir kutlama yapmak istedik. Mazimizden aldığımız güç ve haklı gururla zafer ateşi yakarak alevlerini gökyüzüne yükseltmek için kutlama yaptık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.