pendik escort bayan
ak

3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali

20.09.2018 - 12:43, Güncelleme: 20.09.2018 - 12:43
 

3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali 14 Ekim'de Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde yapılacak.Pursaklar...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali 14 Ekim'de Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde yapılacak.Pursaklar Belediyesi, Ankara Kedisi'nin neslini korumak ve bunu dünyaya tanıtmak hem de hayvan sevgisini teşvik etmek amacıyla üç yıldır uluslararası festival olarak düzenlediği kedi güzellik yarışmasının üçüncüsünü düzenledi. Pursaklar Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde 14 Ekim'de gerçekleşecek 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali'nde dereceye giren kedi sahipleri Balkan Turu, Antalya tatili ve Karadeniz turu ile ödüllendirilirken, kediler ise mama kazanacak. Belediye Başkanı Selçuk Çetin tüm Ankaralıları 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali'ne davet etti. Yarışmaya katılmak isteyenler, www.pursaklar.bel.tr adresindeki formu doldurarak veya 444 9 709 numaralı telefondan kayıt yaptırılabilecek.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali 14 Ekim'de Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde yapılacak.Pursaklar...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali 14 Ekim'de Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Pursaklar Belediyesi, Ankara Kedisi'nin neslini korumak ve bunu dünyaya tanıtmak hem de hayvan sevgisini teşvik etmek amacıyla üç yıldır uluslararası festival olarak düzenlediği kedi güzellik yarışmasının üçüncüsünü düzenledi.

Pursaklar Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde 14 Ekim'de gerçekleşecek 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali'nde dereceye giren kedi sahipleri Balkan Turu, Antalya tatili ve Karadeniz turu ile ödüllendirilirken, kediler ise mama kazanacak.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin tüm Ankaralıları 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali'ne davet etti.

Yarışmaya katılmak isteyenler, www.pursaklar.bel.tr adresindeki formu doldurarak veya 444 9 709 numaralı telefondan kayıt yaptırılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.