pendik escort bayan
ak

3 Kişiden 1’i Alışverişte Star Wars Ürünlerini Tercih Ediyor

16.12.2017 - 11:38, Güncelleme: 16.12.2017 - 11:38
 

3 Kişiden 1’i Alışverişte Star Wars Ürünlerini Tercih Ediyor

E-ticaret platformu GittiGidiyor’un Poltio ile düzenlediği ankete göre, Türkiye’de her 3 kişiden 1'i alışverişlerinde Star Wars ürünlerini tercih ediyor

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu GittiGidiyor’un Poltio ile düzenlediği ankete göre, Türkiye’de her 3 kişiden 1'i alışverişlerinde Star Wars ürünlerini tercih ediyor. Platformdan yapılan açıklamaya göre, GittiGidiyor Poltio ile Star Wars hayranlarına yönelik bir anket düzenledi. İnternet üzerinden yanıtlanan ve toplam 3 bin oy kullanılan anket, Türkiye’de Star Wars sevgisinin alışverişe de yansıdığını gözler önüne serdi. Ankete göre, Türkiye’de her 3 kişiden 1'i alışverişte Star Wars karakterlerinin veya sloganlarının yer aldığı ürünleri tercih ediyor.“Star Wars ürünlerini hangi platformdan alıyorsunuz?” sorusunu yanıtlayanların yüzde 45’i “İnternet” cevabını verdi. Bu sonucu yüzde 30 ile “market” ve yüzde 25 ile “hobi mağazaları” izledi. Star Wars hayranları için ışın kılıcı çok önemli bir yer tutuyor. Anket sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 67’si “Hangi renk ışın kılıcınız olsun isterdiniz?” sorusuna “Mavi” yanıtını verirken yüzde 33’ü ise “Kırmızı” tarafı seçti. Film serisinde mavi ışın kılıcı aydınlık tarafı, kırmızı ışın kılıcı ise karanlık tarafı temsil ediyor. Anket sonuçlarına göre, en çok beğenilen film yüzde 25 ile “Bölüm VII - Güç Uyanıyor” oldu. Onu yüzde 18 ile “Bölüm I-Gizli Tehlike”, yüzde 15 ile “Bölüm III-Sith’in İntikamı”, yüzde 12 ile “Bölüm II-Klonların Saldırısı”, yüzde 11 ile “Bölüm VI-Jedi’nin Dönüşü”, yüzde 10 ile “Bölüm V-İmparator” ve yüzde yine yüzde 10 ile “Bölüm IV-Yeni Bir Umut” takip etti. - Yüzlerce seçenek GittiGidiyor’daStar Wars serisinin son filmi The Last Jedi’nin vizyona girişiyle GittiGidiyor’da özel bir kampanya başladı. Elektronik moda, dekorasyon, oyuncak, spor kategorilerinde yüzlerce ürünü Star Wars sevenler için bir araya getiren GittiGidiyor’un oluşturduğu bu özel alışveriş sayfası aralık ayının sonuna kadar aktif olacak. GittiGidiyor’un satış verilerine göre, Star Wars hayranları en çok filmdeki karakterlere ait figürleri satın alıyor. Figür oyuncaklarını, nevresim takımı ve konsol oyunları takip ediyor.
E-ticaret platformu GittiGidiyor’un Poltio ile düzenlediği ankete göre, Türkiye’de her 3 kişiden 1'i alışverişlerinde Star Wars ürünlerini tercih ediyor

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu GittiGidiyor’un Poltio ile düzenlediği ankete göre, Türkiye’de her 3 kişiden 1'i alışverişlerinde Star Wars ürünlerini tercih ediyor.

Platformdan yapılan açıklamaya göre, GittiGidiyor Poltio ile Star Wars hayranlarına yönelik bir anket düzenledi. İnternet üzerinden yanıtlanan ve toplam 3 bin oy kullanılan anket, Türkiye’de Star Wars sevgisinin alışverişe de yansıdığını gözler önüne serdi. Ankete göre, Türkiye’de her 3 kişiden 1'i alışverişte Star Wars karakterlerinin veya sloganlarının yer aldığı ürünleri tercih ediyor.

“Star Wars ürünlerini hangi platformdan alıyorsunuz?” sorusunu yanıtlayanların yüzde 45’i “İnternet” cevabını verdi. Bu sonucu yüzde 30 ile “market” ve yüzde 25 ile “hobi mağazaları” izledi.

Star Wars hayranları için ışın kılıcı çok önemli bir yer tutuyor. Anket sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 67’si “Hangi renk ışın kılıcınız olsun isterdiniz?” sorusuna “Mavi” yanıtını verirken yüzde 33’ü ise “Kırmızı” tarafı seçti. Film serisinde mavi ışın kılıcı aydınlık tarafı, kırmızı ışın kılıcı ise karanlık tarafı temsil ediyor.

Anket sonuçlarına göre, en çok beğenilen film yüzde 25 ile “Bölüm VII - Güç Uyanıyor” oldu. Onu yüzde 18 ile “Bölüm I-Gizli Tehlike”, yüzde 15 ile “Bölüm III-Sith’in İntikamı”, yüzde 12 ile “Bölüm II-Klonların Saldırısı”, yüzde 11 ile “Bölüm VI-Jedi’nin Dönüşü”, yüzde 10 ile “Bölüm V-İmparator” ve yüzde yine yüzde 10 ile “Bölüm IV-Yeni Bir Umut” takip etti.


- Yüzlerce seçenek GittiGidiyor’da


Star Wars serisinin son filmi The Last Jedi’nin vizyona girişiyle GittiGidiyor’da özel bir kampanya başladı. Elektronik moda, dekorasyon, oyuncak, spor kategorilerinde yüzlerce ürünü Star Wars sevenler için bir araya getiren GittiGidiyor’un oluşturduğu bu özel alışveriş sayfası aralık ayının sonuna kadar aktif olacak.

GittiGidiyor’un satış verilerine göre, Star Wars hayranları en çok filmdeki karakterlere ait figürleri satın alıyor. Figür oyuncaklarını, nevresim takımı ve konsol oyunları takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.