pendik escort bayan
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

02.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2017 - 14:28
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Aktaş, mesajında, 3 Aralık'ın "Uluslararası...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Aktaş, mesajında, 3 Aralık'ın "Uluslararası Engelliler Günü" olarak kabul edildiğini hatırlattı.Engellilerin yaşama sevincini kaybetmeden, mutlu bir hayat sürmeleri için çalışmanın, devlet ve toplumun en önemli sorumluluklarından olduğunu belirten Aktaş, şunları kaydetti:"Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır. Engellilik, sadece engellilerin maruz kaldığı bir durum değil, her bireyi yakından ilgilendiren toplumsal bir durumdur. Engellilerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, meselelerine kalıcı çözümler üretmek toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir. Engellilerimizin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermeleri, sosyal sorumluluk üstlenmeleri ve kendilerini hak ettikleri yerde görmeleri şüphesiz aziz milletimizin sosyal dokusunu zenginleştirecek ve kuvvetlendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, devletimizin sunduğu bütün imkanlarla yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Aktaş, mesajında, 3 Aralık'ın "Uluslararası...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Aktaş, mesajında, 3 Aralık'ın "Uluslararası Engelliler Günü" olarak kabul edildiğini hatırlattı.

Engellilerin yaşama sevincini kaybetmeden, mutlu bir hayat sürmeleri için çalışmanın, devlet ve toplumun en önemli sorumluluklarından olduğunu belirten Aktaş, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır. Engellilik, sadece engellilerin maruz kaldığı bir durum değil, her bireyi yakından ilgilendiren toplumsal bir durumdur. Engellilerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, meselelerine kalıcı çözümler üretmek toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir. Engellilerimizin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermeleri, sosyal sorumluluk üstlenmeleri ve kendilerini hak ettikleri yerde görmeleri şüphesiz aziz milletimizin sosyal dokusunu zenginleştirecek ve kuvvetlendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, devletimizin sunduğu bütün imkanlarla yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.