pendik escort bayan
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03.12.2016 - 17:38, Güncelleme: 03.12.2016 - 17:38
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programda...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi. Engelliler gününün senede bir kez kutlanıp unutulan günler olarak kalmaması gerektiğini ifade eden Yurtnaç, "Göreve geldiğim günden itibaren bazı gruplara pozitif ayrımcılık tanıyacağız dedik. Bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Sizin hayattan aldığınız tadı biraz olsun yukarılara çıkarıyorsak bu bizim için mutluluk vericidir." dedi. Kendileri için tüm kurumların çok önemli olduğunu vurgulayan Yurtnaç, "Gittiğimiz kamu kurumlarında, hastanelerde, okullarda bakıyorum, engelli vatandaşlarımız için rampa yapılmış mı bu arkadaşlarımız rahatça istediği yere ulaşabiliyor mu? Kamu kurumları idarelerine rahatça ulaşabiliyor mu? Bunların inşallah altyapısını daha da güçlendireceğiz. Bunu sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağız. Kamu hizmetlerinin sizlere doğru açılmasını sağlamak lazım. Bu konuda kendimi sizin emrinizde görüyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber sizin emrinizdeyiz." diye konuştu.Alie ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engelliler açısından önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirtti. Konuşmaların ardından engelliler, yazdıkları şiirleri okudu.Programa, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök , AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve engelliler katıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programda...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi.

Engelliler gününün senede bir kez kutlanıp unutulan günler olarak kalmaması gerektiğini ifade eden Yurtnaç, "Göreve geldiğim günden itibaren bazı gruplara pozitif ayrımcılık tanıyacağız dedik. Bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Sizin hayattan aldığınız tadı biraz olsun yukarılara çıkarıyorsak bu bizim için mutluluk vericidir." dedi.

Kendileri için tüm kurumların çok önemli olduğunu vurgulayan Yurtnaç, "Gittiğimiz kamu kurumlarında, hastanelerde, okullarda bakıyorum, engelli vatandaşlarımız için rampa yapılmış mı bu arkadaşlarımız rahatça istediği yere ulaşabiliyor mu? Kamu kurumları idarelerine rahatça ulaşabiliyor mu? Bunların inşallah altyapısını daha da güçlendireceğiz. Bunu sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağız. Kamu hizmetlerinin sizlere doğru açılmasını sağlamak lazım. Bu konuda kendimi sizin emrinizde görüyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber sizin emrinizdeyiz." diye konuştu.

Alie ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engelliler açısından önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından engelliler, yazdıkları şiirleri okudu.

Programa, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök , AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve engelliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.