pendik escort bayan
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03.12.2016 - 15:08, Güncelleme: 03.12.2016 - 15:08
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası İstanbul Fuar Merkezinde konser verdi

İSTANBUL (AA) - Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İstanbul Fuar Merkezinde konser verdi. Engelsiz Yaşam Fuarı kapsamında Kartal Belediyesi standında gerçekleştirilen konseri, renkler ve şekillerle enstrüman eğitimi veren Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir yönetti. Engelli ve bakıma muhtaç kişilerin yaşam kalitesini artıran ürünlerin sergilendiği Engelsiz Yaşam Fuarını ziyaret eden vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi. Geçtiğimiz yıl da fuarda konser veren Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün 2015'te kurduğu ve Türkiye'de bir ilk olan İşitme Engelliler Orkestrası özelliği taşıyor.
Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası İstanbul Fuar Merkezinde konser verdi

İSTANBUL (AA) - Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İstanbul Fuar Merkezinde konser verdi.

Engelsiz Yaşam Fuarı kapsamında Kartal Belediyesi standında gerçekleştirilen konseri, renkler ve şekillerle enstrüman eğitimi veren Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir yönetti.

Engelli ve bakıma muhtaç kişilerin yaşam kalitesini artıran ürünlerin sergilendiği Engelsiz Yaşam Fuarını ziyaret eden vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz yıl da fuarda konser veren Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün 2015'te kurduğu ve Türkiye'de bir ilk olan İşitme Engelliler Orkestrası özelliği taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.