pendik escort bayan
ak

3. Ar-ge Ve İnovasyon Zirvesi

Spor 15.10.2018 - 14:58, Güncelleme: 15.10.2018 - 14:58
 

3. Ar-ge Ve İnovasyon Zirvesi

Türksat AŞ, Mimar ve Mühendisler Grubunca (MMG) organize edilen 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne "iletişim sponsoru" oldu

ANKARA (AA) - Türksat AŞ, Türkiye'de yapılan Ar-Ge çalışmalarının ticarileşmesi noktasındaki sıkıntıları ortadan kaldırmayı amaçlayan Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ile bu kapsamda düzenlenecek sergiye "iletişim sponsoru" olarak katılacak.Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 17-18 Ekim'de Lütfi Kırdar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek MMG 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki teknopark, Ar-Ge merkezleri, kalkınma ajansları ile üniversite projelerini bir araya getirecek. Türksat AŞ'nin iletişim sponsoru olduğu zirvede, şirketin uydu haberleşmesi ve bilişim alanında yürüttüğü Ar-Ge projelerinin tanıtımının yanı sıra yeni haberleşme uydularıyla ilgili önemli görüşmeler de gerçekleştirilecek.
Türksat AŞ, Mimar ve Mühendisler Grubunca (MMG) organize edilen 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne "iletişim sponsoru" oldu

ANKARA (AA) - Türksat AŞ, Türkiye'de yapılan Ar-Ge çalışmalarının ticarileşmesi noktasındaki sıkıntıları ortadan kaldırmayı amaçlayan Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ile bu kapsamda düzenlenecek sergiye "iletişim sponsoru" olarak katılacak.

Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 17-18 Ekim'de Lütfi Kırdar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek MMG 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki teknopark, Ar-Ge merkezleri, kalkınma ajansları ile üniversite projelerini bir araya getirecek.

Türksat AŞ'nin iletişim sponsoru olduğu zirvede, şirketin uydu haberleşmesi ve bilişim alanında yürüttüğü Ar-Ge projelerinin tanıtımının yanı sıra yeni haberleşme uydularıyla ilgili önemli görüşmeler de gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.