pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3. Ankara Marka Festivali

Spor 14.12.2017 - 12:58, Güncelleme: 14.12.2017 - 12:58
 

3. Ankara Marka Festivali

ION Academy Kurucusu Ersoy:- "Endüstri 4,0 ile kas gücünün insanlık tarihinden çıkacak, insan sistemden çekilecek ve hata payı azalacak"

ANKARA (AA) - ION Academy Kurucusu Ali Rıza Ersoy, kas gücünün sistemden çıkmasıyla işsizliğin artmayacağını belirterek, "Meslekler şekil değiştirecek, yeni meslekler ortaya çıkacak." ifadesini kullandı.Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan yazılı açıklamaya göre, 3. Ankara Marka Festivali yoğun ilgi görüyor.Festival kapsamında düzenlenen "Endüstri 4.0 Yolunda: Dijital Fabrikalar" başlıklı oturuma katılan ION Academy Kurucusu Ersoy, Endüstri 4,0 ile kas gücünün sistemden çekileceğini ve hata payının azalacağını savundu.İşsizliğin artmayacağını belirten Ersoy, "Meslekler şekil değiştirecek, yeni meslekler ortaya çıkacak." ifadesini kullandı.Ersoy, kodlamanın önemine dikkati çekerek, kodlama öğrenme yaşının 4,5 indiğini, gelecekte kişinin hangi meslekle uğraşırsa uğraşsın kodlama bilmek zorunda kalacağını kaydetti.Vestel Ventures İnovasyon ve Projeler Müdürü Lale Şahin, medikal teknolojiler, akıllı şehirler, akıllı ev, dijital medya gibi alanlarda yatırım yapan teknik tabanlı startup şirketlerle ilgilendiklerinin altını çizerek, bu şirketlerin ürünlerini satmada, işe alım ve dışa açılmada zorluklar yaşadıklarını, kendilerinin verdiği destek sayesinde bu zorlukların aşılabildiğini aktardı.Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kaliteli insan göçünü almak ve şehre daha çok turist çekmek için "marka şehir" kavramının önemini vurguladı. Kabadayı, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için birçok alanda markalarını ortaya koyması gerektiğini kaydetti.Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Marka Festivali'nin en önemli markası insandır. Gerek göçmenler konusunda gerek insani yardımlar konusunda farkındalıkları artırmak lazım." ifadelerini kullandı.Kale Seramik Ürün ve Tasarım Direktörü Zeliha Özay Yurdatop, tüketiciyi konunun merkezine koymanın önemli olduğunu belirtti.
ION Academy Kurucusu Ersoy:- "Endüstri 4,0 ile kas gücünün insanlık tarihinden çıkacak, insan sistemden çekilecek ve hata payı azalacak"

ANKARA (AA) - ION Academy Kurucusu Ali Rıza Ersoy, kas gücünün sistemden çıkmasıyla işsizliğin artmayacağını belirterek, "Meslekler şekil değiştirecek, yeni meslekler ortaya çıkacak." ifadesini kullandı.

Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan yazılı açıklamaya göre, 3. Ankara Marka Festivali yoğun ilgi görüyor.

Festival kapsamında düzenlenen "Endüstri 4.0 Yolunda: Dijital Fabrikalar" başlıklı oturuma katılan ION Academy Kurucusu Ersoy, Endüstri 4,0 ile kas gücünün sistemden çekileceğini ve hata payının azalacağını savundu.

İşsizliğin artmayacağını belirten Ersoy, "Meslekler şekil değiştirecek, yeni meslekler ortaya çıkacak." ifadesini kullandı.

Ersoy, kodlamanın önemine dikkati çekerek, kodlama öğrenme yaşının 4,5 indiğini, gelecekte kişinin hangi meslekle uğraşırsa uğraşsın kodlama bilmek zorunda kalacağını kaydetti.

Vestel Ventures İnovasyon ve Projeler Müdürü Lale Şahin, medikal teknolojiler, akıllı şehirler, akıllı ev, dijital medya gibi alanlarda yatırım yapan teknik tabanlı startup şirketlerle ilgilendiklerinin altını çizerek, bu şirketlerin ürünlerini satmada, işe alım ve dışa açılmada zorluklar yaşadıklarını, kendilerinin verdiği destek sayesinde bu zorlukların aşılabildiğini aktardı.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kaliteli insan göçünü almak ve şehre daha çok turist çekmek için "marka şehir" kavramının önemini vurguladı.

Kabadayı, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için birçok alanda markalarını ortaya koyması gerektiğini kaydetti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Marka Festivali'nin en önemli markası insandır. Gerek göçmenler konusunda gerek insani yardımlar konusunda farkındalıkları artırmak lazım." ifadelerini kullandı.

Kale Seramik Ürün ve Tasarım Direktörü Zeliha Özay Yurdatop, tüketiciyi konunun merkezine koymanın önemli olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.