pendik escort bayan
ak

3. Anadolu Animasyon Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

14.12.2017 - 17:18, Güncelleme: 14.12.2017 - 17:18
 

3. Anadolu Animasyon Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Festivali kapsamında gerçekleştirilen animasyon yarışmasında "Evcilik" adlı animasyonuyla Cenk Köksal birinci, "İstasyon" ile Serdar Çotuk ikinci, "Bencil Bey"le Burak Haliloğlu üçüncü oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali kapsamında gerçekleştirilen animasyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Eskişehir’de gerçekleştirilen festival kapsamındaki ödül törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'in yanı sıra çok sayıda öğrenci ve diğer ilgililer katıldı."Animasyon stüdyoları için stant alanı ve B2B görüşmeleri, yarışmaya başvuran filmlerin sürekli gösterimi, 7 farklı konuda panel ve konferanslar, portfolyo görüşmeleri, İngiltere’den Mike Winnard’ın canlı çizim şovu, sanal gerçeklik deneyimi" gibi birçok etkinliğin yapıldığı festivalde, Türkiye’de sektörün önde gelen temsilcilerinin yanı sıra Romanya, Belçika gibi ülkelerden konuşmacılar yer aldı. - Birincilik ödülü "Evcilik"le Cenk Köksal’ınSektörün duayen isimlerinin yer aldığı jüri tarafından değerlendirilen eserler arasından Cenk Köksal, "Evcilik" isimli animasyonuyla 35 bin liralık birincilik ödülünün sahibi oldu.Köksal’a ödülünü Vali Özdemir Çakacak verirken, yarışmanın ikincisi ise Serdar Çotuk oldu. "İstasyon" isimli animasyonuyla 25 bin liralık ikincilik ödülünün sahibi olan Çotuk’a, ödülünü Rektör Gündoğan takdim etti.Üçüncü ise "Bencil Bey" isimli animasyonuyla Burak Haliloğlu oldu. Haliloğlu, bu başarısıyla 15 bin liralık ödülün de sahibi olurken, ödülünü BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'in elinden aldı.- Festival, uluslararası bir kimlik kazanmalıÖdüllerin verilmesinden sonra konuşan Vali Çakacak, festivalin her geçen sene biraz daha büyüdüğüne dikkati çekerek, şunları söyledi:"Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara, yapımcılara, yönetmenlere, sanatçılara ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan katılanların hepsi başarılıdır. Marifet iltifata tabiidir. Onun için bu ödülleri veriyoruz. Eminim ki gelecek yıllarda hem katılımcılar olarak hem de sanatçılar olarak festivalin daha iyi olacağını tahmin ediyoruz. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi ve daha nice yıllar büyüyerek gerçekleştirilecek. İlerleyen yıllarda hem bunu uluslararası boyuta taşımayı hem de daha geniş katılımlı olmasını arzuluyoruz."
Festivali kapsamında gerçekleştirilen animasyon yarışmasında "Evcilik" adlı animasyonuyla Cenk Köksal birinci, "İstasyon" ile Serdar Çotuk ikinci, "Bencil Bey"le Burak Haliloğlu üçüncü oldu
ESKİŞEHİR (AA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali kapsamında gerçekleştirilen animasyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Eskişehir’de gerçekleştirilen festival kapsamındaki ödül törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'in yanı sıra çok sayıda öğrenci ve diğer ilgililer katıldı."Animasyon stüdyoları için stant alanı ve B2B görüşmeleri, yarışmaya başvuran filmlerin sürekli gösterimi, 7 farklı konuda panel ve konferanslar, portfolyo görüşmeleri, İngiltere’den Mike Winnard’ın canlı çizim şovu, sanal gerçeklik deneyimi" gibi birçok etkinliğin yapıldığı festivalde, Türkiye’de sektörün önde gelen temsilcilerinin yanı sıra Romanya, Belçika gibi ülkelerden konuşmacılar yer aldı.
- Birincilik ödülü "Evcilik"le Cenk Köksal’ın

Sektörün duayen isimlerinin yer aldığı jüri tarafından değerlendirilen eserler arasından Cenk Köksal, "Evcilik" isimli animasyonuyla 35 bin liralık birincilik ödülünün sahibi oldu.
Köksal’a ödülünü Vali Özdemir Çakacak verirken, yarışmanın ikincisi ise Serdar Çotuk oldu. "İstasyon" isimli animasyonuyla 25 bin liralık ikincilik ödülünün sahibi olan Çotuk’a, ödülünü Rektör Gündoğan takdim etti.
Üçüncü ise "Bencil Bey" isimli animasyonuyla Burak Haliloğlu oldu. Haliloğlu, bu başarısıyla 15 bin liralık ödülün de sahibi olurken, ödülünü BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'in elinden aldı.

- Festival, uluslararası bir kimlik kazanmalı

Ödüllerin verilmesinden sonra konuşan Vali Çakacak, festivalin her geçen sene biraz daha büyüdüğüne dikkati çekerek, şunları söyledi:"Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara, yapımcılara, yönetmenlere, sanatçılara ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan katılanların hepsi başarılıdır. Marifet iltifata tabiidir. Onun için bu ödülleri veriyoruz. Eminim ki gelecek yıllarda hem katılımcılar olarak hem de sanatçılar olarak festivalin daha iyi olacağını tahmin ediyoruz. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi ve daha nice yıllar büyüyerek gerçekleştirilecek. İlerleyen yıllarda hem bunu uluslararası boyuta taşımayı hem de daha geniş katılımlı olmasını arzuluyoruz."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.