pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2017 - 17:33, Güncelleme: 28.10.2017 - 17:33
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Duruay, mesajında, cumhuriyetin 94. yıldönümünü...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Duruay, mesajında, cumhuriyetin 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Milli mücadele yıllarında Türk milletinin düşmana karşı birlik ve beraberlik içinde vatanına ve bağımsızlığına sahip çıktığını aktaran Duruay, şunları kaydetti: "Cumhuriyet, milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Bu sebeple, Türk milleti kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur dolu yarınlara ulaştırmak için elbirliğiyle çalışacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetin 94. yıldönümünde, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Duruay, mesajında, cumhuriyetin 94. yıldönümünü...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Duruay, mesajında, cumhuriyetin 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Milli mücadele yıllarında Türk milletinin düşmana karşı birlik ve beraberlik içinde vatanına ve bağımsızlığına sahip çıktığını aktaran Duruay, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Bu sebeple, Türk milleti kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur dolu yarınlara ulaştırmak için elbirliğiyle çalışacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetin 94. yıldönümünde, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.