pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2017 - 13:53, Güncelleme: 28.10.2017 - 13:53
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Konuk mesajında, büyük zorluklarla kurulan Cumhuriyetin amacının, milletimizi dünya milletler ailesi arasında layık olduğu mevkiye yükseltmek, ülkemizin ve milletimizin gücüne güç katarken vatanımızı mamur, milletimizi huzurlu ve müreffeh bir ülkenin başı dik, gönlü rahat vatandaşları yapmak olduğunu ifade etti. Milletin, Cumhuriyetle elde ettiği kazanımların da farkında olduğunu belirten Konuk, şunları kaydetti:"Ama bunlardan daha önemlisi Cumhuriyet'e ulaşılan süreçte Türk Milletinin istiklal ve bağımsızlığına, hür yaşama iradesine yönelen tehdit karşısında bilaistisna doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle yurdun dört bir yanından herkesin ve her kesimin verdiği ortak mücadeledir. Milletimizin bütünlüğüne, Cumhuriyetimizin geleceğine yönelik her tehdidin Türk Milletinin çelikten iradesi karşısında dün olduğu gibi yarınlarda da bozguna uğrayacağını biliyoruz. Nitekim 15 Temmuz'da o çelikten irade ihtiyaç olduğunda kendini göstermiştir. 15 Temmuz'da Cumhuriyetimize yani milli hâkimiyete darbe vurmak isteyenlere milletimiz darbe vurmuştur." Konuk son olarak Cumhuriyetin 94. yıl dönümünde Atatürk, silah arkadaşları, kahraman şehitler ve gazilere şükranlarını sundu.
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Konuk mesajında, büyük zorluklarla kurulan Cumhuriyetin amacının, milletimizi dünya milletler ailesi arasında layık olduğu mevkiye yükseltmek, ülkemizin ve milletimizin gücüne güç katarken vatanımızı mamur, milletimizi huzurlu ve müreffeh bir ülkenin başı dik, gönlü rahat vatandaşları yapmak olduğunu ifade etti.

Milletin, Cumhuriyetle elde ettiği kazanımların da farkında olduğunu belirten Konuk, şunları kaydetti:

"Ama bunlardan daha önemlisi Cumhuriyet'e ulaşılan süreçte Türk Milletinin istiklal ve bağımsızlığına, hür yaşama iradesine yönelen tehdit karşısında bilaistisna doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle yurdun dört bir yanından herkesin ve her kesimin verdiği ortak mücadeledir. Milletimizin bütünlüğüne, Cumhuriyetimizin geleceğine yönelik her tehdidin Türk Milletinin çelikten iradesi karşısında dün olduğu gibi yarınlarda da bozguna uğrayacağını biliyoruz. Nitekim 15 Temmuz'da o çelikten irade ihtiyaç olduğunda kendini göstermiştir. 15 Temmuz'da Cumhuriyetimize yani milli hâkimiyete darbe vurmak isteyenlere milletimiz darbe vurmuştur."

Konuk son olarak Cumhuriyetin 94. yıl dönümünde Atatürk, silah arkadaşları, kahraman şehitler ve gazilere şükranlarını sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.