pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2016 - 17:58, Güncelleme: 28.10.2016 - 17:58
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bahçeci, mesajında, cumhuriyetin kuruluşunun 93'üncü yılını yürekten kutladığını belirterek, böyle önemli bir günde büyük bir gurur yaşadığını ifade etti.Cumhuriyetin, Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edeceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Atatürk, halk egemenliğine dayalı bir devlet şekli olan cumhuriyetin, Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şekli olduğuna inanmıştır. Bu inançla kurduğu cumhuriyet, laik, demokratik, sosyal ve hukuk devleti temelleri üzerinde bugünlere kadar ulaşmıştır. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan cumhuriyet, Türk milletinin ve yurdunun bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir. Bu gururlu gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum."
Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bahçeci, mesajında, cumhuriyetin kuruluşunun 93'üncü yılını yürekten kutladığını belirterek, böyle önemli bir günde büyük bir gurur yaşadığını ifade etti.

Cumhuriyetin, Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edeceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Atatürk, halk egemenliğine dayalı bir devlet şekli olan cumhuriyetin, Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şekli olduğuna inanmıştır. Bu inançla kurduğu cumhuriyet, laik, demokratik, sosyal ve hukuk devleti temelleri üzerinde bugünlere kadar ulaşmıştır. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan cumhuriyet, Türk milletinin ve yurdunun bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir. Bu gururlu gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.