pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2016 - 12:03, Güncelleme: 28.10.2016 - 12:03
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, cumhuriyetin...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, cumhuriyetin ilanının milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.Halkın bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak milli benliğe sahip çıkacağı, insanların her bakımdan mutlu olduğu müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:"Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü, en itibarlı, en önde devletleri arasında bulundurmak vazgeçilmez ilk hedefimizdir. Türkiye Cumhuriyeti geçen 93 yılda gerek uluslararası siyasette çok önemli bir konuma gelmiş, gerekse bu hedefi yakalama sürecinde, ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık, ulaşım gibi konularda önemli bir kalkınma mesafesi kat etmiş ve halkımızın refahının sağlanması kararlılığıyla dünya devletleri içerisinde hatırı sayılır güçlü bir konuma gelmiştir. 93 yıllık cumhuriyet tarihimiz içinde gerçekleştirilenler, milletimizin kısa bir sürede neleri başarabileceğinin en güzel ispatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, cumhuriyetin...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajında, cumhuriyetin ilanının milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Halkın bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak milli benliğe sahip çıkacağı, insanların her bakımdan mutlu olduğu müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü, en itibarlı, en önde devletleri arasında bulundurmak vazgeçilmez ilk hedefimizdir. Türkiye Cumhuriyeti geçen 93 yılda gerek uluslararası siyasette çok önemli bir konuma gelmiş, gerekse bu hedefi yakalama sürecinde, ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık, ulaşım gibi konularda önemli bir kalkınma mesafesi kat etmiş ve halkımızın refahının sağlanması kararlılığıyla dünya devletleri içerisinde hatırı sayılır güçlü bir konuma gelmiştir. 93 yıllık cumhuriyet tarihimiz içinde gerçekleştirilenler, milletimizin kısa bir sürede neleri başarabileceğinin en güzel ispatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.