pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2016 - 11:23, Güncelleme: 28.10.2016 - 11:23
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Saygılı, mesajında, Cumhuriyetin...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Saygılı, mesajında, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıl dönümünü büyük bir heyecan, sevinç ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.Türkiye Cumhuriyetini her geçen gün daha da güçlendiğini dile getiren Saygılı, "Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü koruyan büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Saygılı, mesajında, Cumhuriyetin...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Saygılı, mesajında, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıl dönümünü büyük bir heyecan, sevinç ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Türkiye Cumhuriyetini her geçen gün daha da güçlendiğini dile getiren Saygılı, "Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü koruyan büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.