pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29.10.2017 - 16:18, Güncelleme: 29.10.2017 - 16:18
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Akyıldız mesajında, cumhuriyetin...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Akyıldız mesajında, cumhuriyetin laiklik, çağdaşlık ve demokratlığın teminatı olduğunu belirterek, "Her ne pahasına olursa olsun Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik eden Akyıldız, şunları kaydetti:"Laik demokratik cumhuriyetimizi, düşüncesi ve anlayışı hür nesillerle ve ortak değerlerimizin etrafında kenetlenerek yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin 94. yılını kutluyor, bize Cumhuriyet'i armağan eden, başta Başkomutanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, kahramanca mücadele eden silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunarak, saygı ve rahmetle anıyorum."
SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Akyıldız mesajında, cumhuriyetin...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Akyıldız mesajında, cumhuriyetin laiklik, çağdaşlık ve demokratlığın teminatı olduğunu belirterek, "Her ne pahasına olursa olsun Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik eden Akyıldız, şunları kaydetti:

"Laik demokratik cumhuriyetimizi, düşüncesi ve anlayışı hür nesillerle ve ortak değerlerimizin etrafında kenetlenerek yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin 94. yılını kutluyor, bize Cumhuriyet'i armağan eden, başta Başkomutanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, kahramanca mücadele eden silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunarak, saygı ve rahmetle anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.