pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29.10.2017 - 13:48, Güncelleme: 29.10.2017 - 13:48
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Yüksel mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin,...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Yüksel mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen, her defasında milletin iradesiyle bunun üstesinden geldiğini belirtti.Cumhuriyetin 94. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yüksel, mesajında şunlara yer verdi:"Aziz milletimiz, cesaret, fedakarlık ve öz iradesiyle kurduğu cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bundan 94 yıl önce olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de gösterdiği asil ve kararlı tutumla bütün dünyaya bildirmiştir.Cumhuriyetimizin, kendilerine canı gönülden inandığımız gençlerimiz tarafından, birlik ve beraberlik içerisinde daha da yükseklere taşınacağına kanaatimiz sonsuzdur. Bu inançla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyetin mimarı olan istiklal ve istikbal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Yüksel mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin,...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yüksel mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen, her defasında milletin iradesiyle bunun üstesinden geldiğini belirtti.

Cumhuriyetin 94. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yüksel, mesajında şunlara yer verdi:

"Aziz milletimiz, cesaret, fedakarlık ve öz iradesiyle kurduğu cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bundan 94 yıl önce olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de gösterdiği asil ve kararlı tutumla bütün dünyaya bildirmiştir.

Cumhuriyetimizin, kendilerine canı gönülden inandığımız gençlerimiz tarafından, birlik ve beraberlik içerisinde daha da yükseklere taşınacağına kanaatimiz sonsuzdur. Bu inançla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyetin mimarı olan istiklal ve istikbal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.