pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29.10.2017 - 12:33, Güncelleme: 29.10.2017 - 12:33
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

NEVŞEHİR (AA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hacıbektaş, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde törenlerle kutlandı.Ürgüp ilçesinde Cumhuriyet Meydanındaki tören...

NEVŞEHİR (AA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hacıbektaş, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde törenlerle kutlandı.Ürgüp ilçesinde Cumhuriyet Meydanındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Türk milletinin birlik ve bareberlik içinde olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini belirtti.Maraşlı, "Türkiye, Cumhuriyetle birlikte güçlü ve istikrarlı bir ülke olmanın yanında siyasi, sosyal ve ekonomik alanda gerçekleştirilen değişimlerle dünyadaki önemini pekiştirmiştir. Geleceğimize kasteden hiç bir saldırı, biz birbirimize kenetlendikçe, hiç bir zaman başarıya ulaşamayacaktır." dedi.Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince halk oyunları gösterilerinin sunulduğu program, ilçe genelindeki yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. - Hacıbektaşİlçe meydanındaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Yaşar Yiğit Demirer tarafından selamlama konuşması yapıldı.Demirer, konuşmasında Cumhuriyeti kuran ruh ve şuurun devam etmesi halinde, Türkiye'nin ilelebet payidar kalacağını dile getirdi.Kültür ve Turizm Bakanlığı Hacıbektaş Semah Topluluğunun gösterisi ile devam eden program, öğrencilerin tören geçitinin ardından sona erdi.- Avanosİlçe meydanında, saygı duruşu ve İstikla Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Kaymakam Murat Çağrı Erdinç ve Belediye Başkanı İsmet İnce, öğrencileri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.Törende konuşan Kaymakam Erdinç, birlik, beraberlik mesajı verdi. Çeşili okullardan öğrencilerin halk oyunları gösterisi sunduğu program, spor dallarında dereceye girenlere ödül takdiminin ardından sona erdi.
NEVŞEHİR (AA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hacıbektaş, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde törenlerle kutlandı.Ürgüp ilçesinde Cumhuriyet Meydanındaki tören...

NEVŞEHİR (AA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hacıbektaş, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde törenlerle kutlandı.

Ürgüp ilçesinde Cumhuriyet Meydanındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Türk milletinin birlik ve bareberlik içinde olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini belirtti.

Maraşlı, "Türkiye, Cumhuriyetle birlikte güçlü ve istikrarlı bir ülke olmanın yanında siyasi, sosyal ve ekonomik alanda gerçekleştirilen değişimlerle dünyadaki önemini pekiştirmiştir. Geleceğimize kasteden hiç bir saldırı, biz birbirimize kenetlendikçe, hiç bir zaman başarıya ulaşamayacaktır." dedi.

Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince halk oyunları gösterilerinin sunulduğu program, ilçe genelindeki yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

- Hacıbektaş

İlçe meydanındaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Yaşar Yiğit Demirer tarafından selamlama konuşması yapıldı.

Demirer, konuşmasında Cumhuriyeti kuran ruh ve şuurun devam etmesi halinde, Türkiye'nin ilelebet payidar kalacağını dile getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hacıbektaş Semah Topluluğunun gösterisi ile devam eden program, öğrencilerin tören geçitinin ardından sona erdi.

- Avanos

İlçe meydanında, saygı duruşu ve İstikla Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Kaymakam Murat Çağrı Erdinç ve Belediye Başkanı İsmet İnce, öğrencileri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

Törende konuşan Kaymakam Erdinç, birlik, beraberlik mesajı verdi.

Çeşili okullardan öğrencilerin halk oyunları gösterisi sunduğu program, spor dallarında dereceye girenlere ödül takdiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.