pendik escort bayan
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

28.10.2017 - 15:18, Güncelleme: 28.10.2017 - 15:18
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: - "Tarihimiz, Türk milletinin, vatanı üzerine gelebilecek tehlikeyi sezdiğinde nasıl kenetlendiğini, büyük bir azim ve kararlılıkla her türlü tehdidi nasıl bertaraf ettiğini bizlere her zaman göstermiştir. Bunun e

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karacan, mesajında, kuruluşundan bu yana geçen 94 yılda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yanında inanç, vatan sevgisi ve güç birliğiyle duran bir milletin başarısını bugün hep birlikte coşku ve gururla kutladıklarını belirtti. "Tarihimiz, Türk milletinin, vatanı üzerine gelebilecek tehlikeyi sezdiğinde nasıl kenetlendiğini, büyük bir azim ve kararlılıkla her türlü tehdidi nasıl bertaraf ettiğini bizlere her zaman göstermiştir. Bunun en yakın örneklerinden birisi ise yaşadığımız 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesiydi." ifadelerini kullanan Karacan, şöyle devam etti: "Bunun en yakın örneklerinden birisi ise yaşadığımız 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesiydi. Aziz milletimiz o gece içerdeki ve dışardaki tüm düşmanlarına gücünü bir kez daha ilan etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük özelliği ise sadece kendi vatandaşlarının değil aynı zamanda bölgemizdeki ve tüm dünyadaki mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların umut kaynağı olması ve her zaman barışı ilke edinmesidir.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına adım adım yaklaşırken, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış hem de birlik ve beraberliğimizle oluşturacağımız sinerji sayesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi gerek sosyal gerek ekonomik gerekse bilimsel olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkmış olacağız."Karacan, Gazi Mustafa Kemal'in Türkiye'yi görmek istediği hedeflerine ulaşmada en büyük çabayı AK Parti Hükümeti'nin gösterdiğini, her alanda ülkeyi iç ve dış politikada saygın bir seviyeye getirdiğini vurgulayarak, "Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlamamızı yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü büyük Türk milletine kutlu olsun." değerlendirmesinde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: - "Tarihimiz, Türk milletinin, vatanı üzerine gelebilecek tehlikeyi sezdiğinde nasıl kenetlendiğini, büyük bir azim ve kararlılıkla her türlü tehdidi nasıl bertaraf ettiğini bizlere her zaman göstermiştir. Bunun e

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karacan, mesajında, kuruluşundan bu yana geçen 94 yılda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yanında inanç, vatan sevgisi ve güç birliğiyle duran bir milletin başarısını bugün hep birlikte coşku ve gururla kutladıklarını belirtti.

"Tarihimiz, Türk milletinin, vatanı üzerine gelebilecek tehlikeyi sezdiğinde nasıl kenetlendiğini, büyük bir azim ve kararlılıkla her türlü tehdidi nasıl bertaraf ettiğini bizlere her zaman göstermiştir. Bunun en yakın örneklerinden birisi ise yaşadığımız 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesiydi." ifadelerini kullanan Karacan, şöyle devam etti:

"Bunun en yakın örneklerinden birisi ise yaşadığımız 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesiydi. Aziz milletimiz o gece içerdeki ve dışardaki tüm düşmanlarına gücünü bir kez daha ilan etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük özelliği ise sadece kendi vatandaşlarının değil aynı zamanda bölgemizdeki ve tüm dünyadaki mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların umut kaynağı olması ve her zaman barışı ilke edinmesidir.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına adım adım yaklaşırken, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış hem de birlik ve beraberliğimizle oluşturacağımız sinerji sayesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi gerek sosyal gerek ekonomik gerekse bilimsel olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkmış olacağız."

Karacan, Gazi Mustafa Kemal'in Türkiye'yi görmek istediği hedeflerine ulaşmada en büyük çabayı AK Parti Hükümeti'nin gösterdiğini, her alanda ülkeyi iç ve dış politikada saygın bir seviyeye getirdiğini vurgulayarak, "Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlamamızı yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü büyük Türk milletine kutlu olsun." değerlendirmesinde bulundu.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.