pendik escort bayan
ak

28. Mekanize Piyade Tugayının Çankırı'ya Taşınması Çalışması

29.08.2016 - 11:58, Güncelleme: 29.08.2016 - 11:58
 

28. Mekanize Piyade Tugayının Çankırı'ya Taşınması Çalışması

Ankara'daki tugaydan yola çıkan tanklar, Çankırı'ya getirilmeye devam ediyor

ÇANKIRI (AA) - Ankara'da bulunan zırhlı araçlardan Çankırı'ya taşınma kararı alınanların kente getirilmesine devam ediliyor.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından alınan karar doğrultusunda şehir içindeki askeri birliklerin taşınma işlemleri sürüyor.Bu kapsamda Ankara'daki 28. Mekanize Piyade Tugayından yola çıkan 5 tank, geniş güvenlik önemleri altında Çankırı'ya getirildi. Tanklar, Çankırı'daki 28. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığına yerleştirildi.Çankırı'ya ilk sevkıyat 22 Ağustos'ta 4 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcının getirilmesiyle başlamıştı. 24 Ağustos'ta ise kente 4 tank daha getirilmişti. Şu ana kadar Çankırı'ya 13 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcı getirildi.
Ankara'daki tugaydan yola çıkan tanklar, Çankırı'ya getirilmeye devam ediyor

ÇANKIRI (AA) - Ankara'da bulunan zırhlı araçlardan Çankırı'ya taşınma kararı alınanların kente getirilmesine devam ediliyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından alınan karar doğrultusunda şehir içindeki askeri birliklerin taşınma işlemleri sürüyor.

Bu kapsamda Ankara'daki 28. Mekanize Piyade Tugayından yola çıkan 5 tank, geniş güvenlik önemleri altında Çankırı'ya getirildi. Tanklar, Çankırı'daki 28. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığına yerleştirildi.

Çankırı'ya ilk sevkıyat 22 Ağustos'ta 4 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcının getirilmesiyle başlamıştı. 24 Ağustos'ta ise kente 4 tank daha getirilmişti. Şu ana kadar Çankırı'ya 13 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcı getirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.