pendik escort bayan
ak

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı

24.07.2018 - 11:38, Güncelleme: 24.07.2018 - 11:38
 

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Savaşçı, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Savaşçı, mesajında, 21. yüzyılın Türkiye'sinde basın ve yayın organlarının vatandaşların doğru ve hızlı bilgiye ulaşması noktasında son derece önemli kuruluşlar olduğunu belirtti.Gazetecilerin önemli görevler yaptığını vurgulayan Savaşçı, "Onların ifa ettikleri görevler neticesinde vatandaşlarımız, ülke ve dünya gerçekleriyle hızlı bir şekilde buluşmakta, en doğru ve güncel bilgilerle donanmaktadır. Nitekim 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türk basını hızlı ve tarafsız bilgi aktarma görevini layıkıyla yerine getirmiş, hain kalkışmanın başladığı ilk andan itibaren devlet büyüklerimizden gelen çağrıları vatandaşlarımıza hızlı şekilde aktararak ülkemizi bölmeyi hedefleyen dış güçlere fırsat vermemişlerdir." ifadelerini kullandı.Savaşçı, demokratik sistemin yapı taşlarından biri olan basının özgür ve bağımsız olması gerektiğini belirterek, hızlı, tarafsız, objektif habercilik anlayışıyla görevini yerine getiren basın kuruluşlarının ve gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı.
SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Savaşçı, mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Savaşçı, mesajında, 21. yüzyılın Türkiye'sinde basın ve yayın organlarının vatandaşların doğru ve hızlı bilgiye ulaşması noktasında son derece önemli kuruluşlar olduğunu belirtti.

Gazetecilerin önemli görevler yaptığını vurgulayan Savaşçı, "Onların ifa ettikleri görevler neticesinde vatandaşlarımız, ülke ve dünya gerçekleriyle hızlı bir şekilde buluşmakta, en doğru ve güncel bilgilerle donanmaktadır. Nitekim 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türk basını hızlı ve tarafsız bilgi aktarma görevini layıkıyla yerine getirmiş, hain kalkışmanın başladığı ilk andan itibaren devlet büyüklerimizden gelen çağrıları vatandaşlarımıza hızlı şekilde aktararak ülkemizi bölmeyi hedefleyen dış güçlere fırsat vermemişlerdir." ifadelerini kullandı.

Savaşçı, demokratik sistemin yapı taşlarından biri olan basının özgür ve bağımsız olması gerektiğini belirterek, hızlı, tarafsız, objektif habercilik anlayışıyla görevini yerine getiren basın kuruluşlarının ve gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.