pendik escort bayan
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

24.07.2016 - 13:08, Güncelleme: 24.07.2016 - 13:08
 

24 Temmuz Basın Bayramı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Türk basınında sansürün kaldırılışının 108. yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Türk basınında sansürün kaldırılışının 108. yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Tapsız mesajında, gelişmiş demokrasilerdeki en önemli özgürlüklerden birisisinin ifade ve haber alma özgürlüğü olduğunu belirtti.Bu bakımdan sansürün kaldırılması ve ifade hürriyetinin sağlanmasının, basın tarihimizin hiç kuşkusuz en önemli dönüm noktalarından birini teşkil ettiğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:"Basın çalışanlarının kendi kurum ve mesleklerine olduğu kadar topluma karşı da sorumlulukları vardır. Hiçbir şart ve durumda bu sorumluluklar unutulmamalıdır. Ülke genelinde 15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışma hareketi şüphesiz en başta milletimizin ülkesine, geleceğine sahip çıkma iradesiyle başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Basınımız, böylesine olağanüstü bir durumda Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine yakışır bir yayın anlayışı ile darbenin asla ve asla meşruiyet kazanamayacağını ve bunu Türkiye'nin geleceğine darbe olduğu tezinden hareketle milli bir duruş göstermiştir. Görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren ulusal ve bütün yerel medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle meslek ilkelerine bağlı bir şekilde görev yapan Karaman basınının tüm çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar ve esenlikler diliyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Türk basınında sansürün kaldırılışının 108. yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Türk basınında sansürün kaldırılışının 108. yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Tapsız mesajında, gelişmiş demokrasilerdeki en önemli özgürlüklerden birisisinin ifade ve haber alma özgürlüğü olduğunu belirtti.

Bu bakımdan sansürün kaldırılması ve ifade hürriyetinin sağlanmasının, basın tarihimizin hiç kuşkusuz en önemli dönüm noktalarından birini teşkil ettiğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

"Basın çalışanlarının kendi kurum ve mesleklerine olduğu kadar topluma karşı da sorumlulukları vardır. Hiçbir şart ve durumda bu sorumluluklar unutulmamalıdır. Ülke genelinde 15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışma hareketi şüphesiz en başta milletimizin ülkesine, geleceğine sahip çıkma iradesiyle başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Basınımız, böylesine olağanüstü bir durumda Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine yakışır bir yayın anlayışı ile darbenin asla ve asla meşruiyet kazanamayacağını ve bunu Türkiye'nin geleceğine darbe olduğu tezinden hareketle milli bir duruş göstermiştir. Görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren ulusal ve bütün yerel medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle meslek ilkelerine bağlı bir şekilde görev yapan Karaman basınının tüm çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar ve esenlikler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.