pendik escort bayan
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

24.07.2017 - 18:38, Güncelleme: 24.07.2017 - 18:38
 

24 Temmuz Basın Bayramı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, basının sadece devletten, milletten ve haktan yana olması gerektiğini belirtti.Doğru haber verme ve toplumu bilinçlendirme adına yapılan gazeteciliğin bu yönüyle kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:"Ülke menfaatini koruyan ve kollayan, ahlaki değerlerden taviz vermeyen basın ülkemizin göz bebeği kurumların başında gelir. Bu duygu ve düşüncelerle çok zor şartlar altında kutsal bir görev gerçekleştiren basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, yapmış oldukları görevde üstün başarı diliyorum." - MHP İl Başkanı Ersoy MHP İl Başkanı Ersoy da doğru, yansız ve hızlı biçimde haber verilebilmesi için basının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini dile getirerek, "Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı olan basın, şeffaf yönetim anlayışının temel yapı taşlarındandır. Demokrasinin mihenk taşı olan basın, başta ülkemizin gelişmesi, meslek onur ve haysiyetinin korunması, doğru ve tarafsız haber vermesi için tüm baskılardan arındırılmalıdır." ifadelerini kullandı. KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Büyüksimitci ise Türk basın kuruluşları ve çalışanlarının, çeşitli imkansızlıklara rağmen üstlendikleri görevleri büyük bir özveri ile yerine getirdiklerini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, basının sadece devletten, milletten ve haktan yana olması gerektiğini belirtti.

Doğru haber verme ve toplumu bilinçlendirme adına yapılan gazeteciliğin bu yönüyle kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Ülke menfaatini koruyan ve kollayan, ahlaki değerlerden taviz vermeyen basın ülkemizin göz bebeği kurumların başında gelir. Bu duygu ve düşüncelerle çok zor şartlar altında kutsal bir görev gerçekleştiren basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, yapmış oldukları görevde üstün başarı diliyorum."

- MHP İl Başkanı Ersoy

MHP İl Başkanı Ersoy da doğru, yansız ve hızlı biçimde haber verilebilmesi için basının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini dile getirerek, "Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı olan basın, şeffaf yönetim anlayışının temel yapı taşlarındandır. Demokrasinin mihenk taşı olan basın, başta ülkemizin gelişmesi, meslek onur ve haysiyetinin korunması, doğru ve tarafsız haber vermesi için tüm baskılardan arındırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Büyüksimitci ise Türk basın kuruluşları ve çalışanlarının, çeşitli imkansızlıklara rağmen üstlendikleri görevleri büyük bir özveri ile yerine getirdiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.