pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

24.07.2017 - 16:23, Güncelleme: 24.07.2017 - 16:23
 

24 Temmuz Basın Bayramı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Aydın, mesajında, basının demokratik toplumların en önemli güvencelerinden ve haber kaynaklarından biri olduğunu vurguladı.Bunun en güzel örneğini yakın zamanda 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gördüklerini ve yaşadıklarını aktaran Aydın, "Demokrasiden, vatanından, bayrağından ve ezanından yana tavır alan basınımız, bu ülkeyi karanlığa götürecek hain kalkışmanın karşısında yer almış, canı pahasına yaptığı yayın ve haber paylaşımlarıyla darbe girişiminin bastırılmasında en önemli etkenlerden biri olmuştur." ifadelerini kullandı. - Yıldırım'ın mesajı STSO Başkanı Yıldırım da demokratik yapının, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergesinin basın özgürlüğü olduğunu belirterek, "Bugün artık basın özgürlüğü, bir iletişim özgürlüğü ve iletişim hakkı olarak vazgeçilemez temel hak ve özgürlüklerden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün de ifade ettiği gibi basın, milletin sesidir. Sansürsüz, tarafsız, doğrunun yanında, kamuoyunun aydınlatılması görevini yerine getirme mücadelesinde günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım." ifadesini kullandı.- HastaoğluAbdulkadir Hastaoğlu da demokrasiden yana tavır alan basının bu ülkeyi karanlığa götürecek hain kalkışmanın karşısında yer aldığını belirterek, "Canı pahasına yaptığı yayın ve bilgi paylaşımlarıyla darbe girişiminin bastırılmasında en önemli etkenlerden biri olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, basının demokratik toplumların en önemli güvencelerinden ve haber kaynaklarından biri olduğunu vurguladı.

Bunun en güzel örneğini yakın zamanda 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gördüklerini ve yaşadıklarını aktaran Aydın, "Demokrasiden, vatanından, bayrağından ve ezanından yana tavır alan basınımız, bu ülkeyi karanlığa götürecek hain kalkışmanın karşısında yer almış, canı pahasına yaptığı yayın ve haber paylaşımlarıyla darbe girişiminin bastırılmasında en önemli etkenlerden biri olmuştur." ifadelerini kullandı.

- Yıldırım'ın mesajı

STSO Başkanı Yıldırım da demokratik yapının, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergesinin basın özgürlüğü olduğunu belirterek, "Bugün artık basın özgürlüğü, bir iletişim özgürlüğü ve iletişim hakkı olarak vazgeçilemez temel hak ve özgürlüklerden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün de ifade ettiği gibi basın, milletin sesidir. Sansürsüz, tarafsız, doğrunun yanında, kamuoyunun aydınlatılması görevini yerine getirme mücadelesinde günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım." ifadesini kullandı.

- Hastaoğlu

Abdulkadir Hastaoğlu da demokrasiden yana tavır alan basının bu ülkeyi karanlığa götürecek hain kalkışmanın karşısında yer aldığını belirterek, "Canı pahasına yaptığı yayın ve bilgi paylaşımlarıyla darbe girişiminin bastırılmasında en önemli etkenlerden biri olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.