pendik escort bayan
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

24.07.2017 - 15:33, Güncelleme: 24.07.2017 - 15:33
 

24 Temmuz Basın Bayramı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı bir kutlama mesajı yayımladı. Çalışkan,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı bir kutlama mesajı yayımladı. Çalışkan, mesajında, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basının, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu belirtti.Görevini bu anlayış ve fedakarlıkla yürüten değerli basın mensuplarının, her türlü övgü ve takdiri hak etttiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:"Karaman basını son yıllarda hızlı bir gelişme kaydederek hem gazete sayısını arttırmış, hem de internet haber siteleri yayın hayatına geçerek yerel basınımıza çeşitlilik ve farklı bakış açıları getirmiştir. Karaman Belediyesi olarak, gazetecilik yapan, bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı belirtiyor bu vesileyle tüm basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı bir kutlama mesajı yayımladı. Çalışkan,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı bir kutlama mesajı yayımladı.

Çalışkan, mesajında, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basının, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu belirtti.

Görevini bu anlayış ve fedakarlıkla yürüten değerli basın mensuplarının, her türlü övgü ve takdiri hak etttiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Karaman basını son yıllarda hızlı bir gelişme kaydederek hem gazete sayısını arttırmış, hem de internet haber siteleri yayın hayatına geçerek yerel basınımıza çeşitlilik ve farklı bakış açıları getirmiştir. Karaman Belediyesi olarak, gazetecilik yapan, bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı belirtiyor bu vesileyle tüm basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.