pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

23.07.2017 - 16:08, Güncelleme: 23.07.2017 - 16:08
 

24 Temmuz Basın Bayramı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı.Kösedağ, yaptığı yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı.Kösedağ, yaptığı yazılı açıklamada 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nın, bayram olarak kutlanabilmesi için gazetecilerin çalışma şartların iyileştirilmesi gerektiğini savundu. Türkiye’nin dört bir yanında gece gündüz demeden, canını hiçe sayarak basın mesleğini sürdüren tüm gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutlayan Kösedağ, şunları kaydetti:"Gazetecilik zor bir meslek. Ayrıca ilin ve ülkenin sorunları doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde yayınlandığı takdirde kutsal bir meslektir. Bir nevi kamu hizmetidir. Toplumun aynası, gözü kulağıdır. Bu bilinçle hareket ediyor ve gazeteciler olarak sırtımızda nasıl bir yük olduğunun bilincindeyiz. Fedakarlığı en çok isteyen meslek olan gazetecilikte ne yazık ki yetkililer gazeteci meslektaşlarımız için aynı fedakarlıkları yapmadıklarını görüyoruz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı.Kösedağ, yaptığı yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı.

Kösedağ, yaptığı yazılı açıklamada 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nın, bayram olarak kutlanabilmesi için gazetecilerin çalışma şartların iyileştirilmesi gerektiğini savundu.

Türkiye’nin dört bir yanında gece gündüz demeden, canını hiçe sayarak basın mesleğini sürdüren tüm gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutlayan Kösedağ, şunları kaydetti:

"Gazetecilik zor bir meslek. Ayrıca ilin ve ülkenin sorunları doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde yayınlandığı takdirde kutsal bir meslektir. Bir nevi kamu hizmetidir. Toplumun aynası, gözü kulağıdır. Bu bilinçle hareket ediyor ve gazeteciler olarak sırtımızda nasıl bir yük olduğunun bilincindeyiz. Fedakarlığı en çok isteyen meslek olan gazetecilikte ne yazık ki yetkililer gazeteci meslektaşlarımız için aynı fedakarlıkları yapmadıklarını görüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.