pendik escort bayan
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

23.07.2017 - 15:48, Güncelleme: 23.07.2017 - 15:48
 

24 Temmuz Basın Bayramı

SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Ünsal, mesajında, bireyin bilgiye ulaşma,...

SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Ünsal, mesajında, bireyin bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün sadece demokrasiyle idare edilen ülkelerde bulunduğunu belirtti. Her zaman milli iradeyi sekteye uğratmak ve emperyalist devletlerin çıkarları doğrultusunda Türkiye'yi yeniden yapılandırmak isteyenler karşısında Türk basınının ayakta durduğunu ve bu duruşunu bozmadığını vurgulayan Ünsal, mesajında şunları kaydetti: "Hiçbir güç Türk basınını, halkımızın doğru haber alma hakkını kısıtlayamayacaktır. Sansürün kaldırılmasının 109. yılında zor şartlar altında görev yapan tüm meslektaşlarıma haber çalışmalarında başarılar diliyorum. 2. Meşrutiyetin 1908'de ilan edilmesinden sonra, 25 Temmuz tarihli Gazeteler sansürsüz olarak çıkmaya başlamıştır. 24 Temmuz'da gazeteciler günü ve bayramı olarak kabul edilmiştir. Tüm meslektaşlarımın Gazeteciler Gününü ve Bayramını kutluyor, Cenab-ı Allah'tan kazasız belasız başarılı çalışmalar niyaz ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Ünsal, mesajında, bireyin bilgiye ulaşma,...

SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünsal, mesajında, bireyin bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün sadece demokrasiyle idare edilen ülkelerde bulunduğunu belirtti.

Her zaman milli iradeyi sekteye uğratmak ve emperyalist devletlerin çıkarları doğrultusunda Türkiye'yi yeniden yapılandırmak isteyenler karşısında Türk basınının ayakta durduğunu ve bu duruşunu bozmadığını vurgulayan Ünsal, mesajında şunları kaydetti:

"Hiçbir güç Türk basınını, halkımızın doğru haber alma hakkını kısıtlayamayacaktır. Sansürün kaldırılmasının 109. yılında zor şartlar altında görev yapan tüm meslektaşlarıma haber çalışmalarında başarılar diliyorum. 2. Meşrutiyetin 1908'de ilan edilmesinden sonra, 25 Temmuz tarihli Gazeteler sansürsüz olarak çıkmaya başlamıştır. 24 Temmuz'da gazeteciler günü ve bayramı olarak kabul edilmiştir.

Tüm meslektaşlarımın Gazeteciler Gününü ve Bayramını kutluyor, Cenab-ı Allah'tan kazasız belasız başarılı çalışmalar niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.