pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2017 - 17:13, Güncelleme: 23.11.2017 - 17:13
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Akyıldız, mesajında, öğretmenlerin...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Akyıldız, mesajında, öğretmenlerin tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin ve barışın öncüleri olarak toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunu ifade etti.Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden öğretmenlere başarılar dileyerek günlerini kutlayan Akyıldız, şunları kaydetti:"Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli, yüksek seciyeli muhafızlar ister. 'Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır' diyerek öğretmenlere verdiği değeri ifade eden Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği günün öğretmenlerimize ithaf edilmesi, öğretmenlerimize verdiğimiz büyük önemin göstergesidir. Hz. Ali efendimizin, 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' sözü öğretmenlik mesleğinin kutsallığının ortaya konulması açısından önem arz etmektedir. Ülkemizin gelişmesi, çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması, gelecek nesillerin laik ve donanımlı bir şekilde yetişmesine bağlıdır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içinde görev yapan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek az kalır."
SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Akyıldız, mesajında, öğretmenlerin...

SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Akyıldız, mesajında, öğretmenlerin tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin ve barışın öncüleri olarak toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunu ifade etti.

Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden öğretmenlere başarılar dileyerek günlerini kutlayan Akyıldız, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli, yüksek seciyeli muhafızlar ister. 'Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır' diyerek öğretmenlere verdiği değeri ifade eden Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği günün öğretmenlerimize ithaf edilmesi, öğretmenlerimize verdiğimiz büyük önemin göstergesidir. Hz. Ali efendimizin, 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' sözü öğretmenlik mesleğinin kutsallığının ortaya konulması açısından önem arz etmektedir. Ülkemizin gelişmesi, çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması, gelecek nesillerin laik ve donanımlı bir şekilde yetişmesine bağlıdır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içinde görev yapan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek az kalır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.