pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Gününe Doğru

23.11.2017 - 14:48, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:48
 

24 Kasım Öğretmenler Gününe Doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetinkaya, mesajında, Türkiye'nin...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetinkaya, mesajında, Türkiye'nin dört bir yanında aşkla, şevkle çalışarak; milli kültürü özümseyen, ekonomik ve sosyal yönden daha da ileriye taşıyacak, çağı yakalamış, erdemli ve ahlaklı bir gençliğin yetişmesinde önemli katkılar sağlayan öğretmenlerin her türlü minnet ve şükrana layık olduklarını belirtti.Hükumet olarak öğretmenleri her zaman baş tacı ettiklerini vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti: "Türkiye gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerin yüksek katkıları sayesinde, öğretmenlerin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacaktır. Bu amaçladır ki, göreve geldiğimiz günden bu yana, eğitimi bu ülkenin birinci meselesi kabul ettik. Cumhuriyet tarihinin rekor sayıda kadrolu öğretmen ataması yaparak, eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz öğretmen atamalarıyla, inanıyorum ki muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefimize her zamankinden daha da yakınlaşacağız."Yeni süreçte öğretmenlerin özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya devam edeceklerini dile getiren Çetinkaya, "Bu anlamlı günde, Kırşehir’in eğitimde marka il olması ve uzun yıllardır diğer iller arasında ilk sıralarda yer alarak ülkemiz eğitimine büyük katkı sağlamasında en önemli paya sahip olan ilimizde görevli fedakar, cefakar öğretmenlerimize ayrıca şükranlarımı sunuyor. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetinkaya, mesajında, Türkiye'nin...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, Türkiye'nin dört bir yanında aşkla, şevkle çalışarak; milli kültürü özümseyen, ekonomik ve sosyal yönden daha da ileriye taşıyacak, çağı yakalamış, erdemli ve ahlaklı bir gençliğin yetişmesinde önemli katkılar sağlayan öğretmenlerin her türlü minnet ve şükrana layık olduklarını belirtti.

Hükumet olarak öğretmenleri her zaman baş tacı ettiklerini vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Türkiye gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerin yüksek katkıları sayesinde, öğretmenlerin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacaktır. Bu amaçladır ki, göreve geldiğimiz günden bu yana, eğitimi bu ülkenin birinci meselesi kabul ettik. Cumhuriyet tarihinin rekor sayıda kadrolu öğretmen ataması yaparak, eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz öğretmen atamalarıyla, inanıyorum ki muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefimize her zamankinden daha da yakınlaşacağız."

Yeni süreçte öğretmenlerin özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya devam edeceklerini dile getiren Çetinkaya, "Bu anlamlı günde, Kırşehir’in eğitimde marka il olması ve uzun yıllardır diğer iller arasında ilk sıralarda yer alarak ülkemiz eğitimine büyük katkı sağlamasında en önemli paya sahip olan ilimizde görevli fedakar, cefakar öğretmenlerimize ayrıca şükranlarımı sunuyor. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.