pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2017 - 14:08, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:08
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Oktay Cebeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.Cebeci, mesajında, hayatın...

KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Oktay Cebeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.Cebeci, mesajında, hayatın her alanı için bilgi ve beceriyle donatarak yetiştiren öğretmenlerin, geceyi gündüze katarak ülkenin geleceği olan çocukları, özveriyle yetiştirme gayretiyle onurlu bir mesleği icra ettiklerini belirtti.Öğretmenlerin, eğitimin temel unsuru olduklarını, öğreten olmaksızın eğitim ve öğretimin mümkün olamayacağını dile getiren Cebeci, şunları kaydetti:"Öğretmen, eğitimin en önemli unsurudur ama tek unsuru değildir. Başta müfredat olmak üzere, okul, eğitim ve öğrenci de diğer unsurlardır. Mevcut öğretmen kadrolarının daha rahat çalışması ve verimli olmaları için kıyafet serbest bırakılmalı, performans değerlendirmesi gibi sıkıntı doğuracak uygulamalar terk edilmelidir. 100 bin öğretmen açığının bulunduğu bir ortamda, sözleşmeli ve ücretli öğretmen uygulamasına son verilmeli, öğretmen ihtiyacı kadrolu öğretmenlikle giderilmelidir. Ayrıca, huzursuzluğa, iş barışının bozulmasına sebep olan, adalet duygusunu zedeleyen mülakat sistemi kaldırılmalıdır. Öğretmenlere vereceğimiz önemin kendimize verdiğimiz önemden, göstereceğimiz saygının kendimize duyduğumuz saygıdan kaynaklandığını bilerek, kalplerinin vatan, millet, insanlık aşkı ve idealiyle dolu olduğundan şüphe etmediğimiz öğretmenlerimizi, üstün gayret ve fedakarlıklarından dolayı Öğretmenler Günlerini kutluyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Oktay Cebeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.Cebeci, mesajında, hayatın...

KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Oktay Cebeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Cebeci, mesajında, hayatın her alanı için bilgi ve beceriyle donatarak yetiştiren öğretmenlerin, geceyi gündüze katarak ülkenin geleceği olan çocukları, özveriyle yetiştirme gayretiyle onurlu bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Öğretmenlerin, eğitimin temel unsuru olduklarını, öğreten olmaksızın eğitim ve öğretimin mümkün olamayacağını dile getiren Cebeci, şunları kaydetti:

"Öğretmen, eğitimin en önemli unsurudur ama tek unsuru değildir. Başta müfredat olmak üzere, okul, eğitim ve öğrenci de diğer unsurlardır. Mevcut öğretmen kadrolarının daha rahat çalışması ve verimli olmaları için kıyafet serbest bırakılmalı, performans değerlendirmesi gibi sıkıntı doğuracak uygulamalar terk edilmelidir. 100 bin öğretmen açığının bulunduğu bir ortamda, sözleşmeli ve ücretli öğretmen uygulamasına son verilmeli, öğretmen ihtiyacı kadrolu öğretmenlikle giderilmelidir. Ayrıca, huzursuzluğa, iş barışının bozulmasına sebep olan, adalet duygusunu zedeleyen mülakat sistemi kaldırılmalıdır. Öğretmenlere vereceğimiz önemin kendimize verdiğimiz önemden, göstereceğimiz saygının kendimize duyduğumuz saygıdan kaynaklandığını bilerek, kalplerinin vatan, millet, insanlık aşkı ve idealiyle dolu olduğundan şüphe etmediğimiz öğretmenlerimizi, üstün gayret ve fedakarlıklarından dolayı Öğretmenler Günlerini kutluyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.