pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2016 - 17:18, Güncelleme: 23.11.2016 - 17:18
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Aydın mesajında, öğretmenlerin inşa...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Aydın mesajında, öğretmenlerin inşa eden, üreten mimarlar olduğunu belirtti. İnsan yetiştirmenin aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşa etmek olduğunu aktaran Aydın, öğretmenlerin bu toplumun en büyük temel taşı olduğunu belirti.Çocukların çok küçük yaşta öğretmenlere emanet edildiğini, onların öğretmenlerin ellerinde yoğrularak şekillendirildiğini ve topluma kazandırıldığına vurgu yapan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Her başarılı insanın geçmişinde bir öğretmen vardır. Bugün gerek ülkemizde, gerek dünyada, kimler, hangi dalda başarı elde etmişlerse bunun temeline indiğimiz zaman öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu görürüz. Öğretmenlik bizde kutsal bir meslektir. En değerli varlığımızı emanet ettiğimiz, emanet ehli insanlardır. Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Ben şahsım olarak bu şehre hizmet ediyorsam bunda en büyük pay, beni yetiştiren öğretmenlerimindir. Bu bakımdan öğretmenler her türlü takdire layık olan insanlardır. Çocuklarımızın vatanına, milletine, dinine, bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştirilmesinde en büyük pay öğretmenlerimizin olacaktır. 15 Temmuz bize acı bir tecrübe olmuş, öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Yanlış ellerde yetişen bizim evlatlarımız bize düşman yetiştirilip birer vatan haini yapılmıştır.Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev, öğretmenlerimize düşüyor. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Bu ülkeye Atatürkler, Fatihler, Recep Tayyip Erdoğanlar yetiştirmişlerdir."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Aydın mesajında, öğretmenlerin inşa...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Aydın mesajında, öğretmenlerin inşa eden, üreten mimarlar olduğunu belirtti.

İnsan yetiştirmenin aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşa etmek olduğunu aktaran Aydın, öğretmenlerin bu toplumun en büyük temel taşı olduğunu belirti.

Çocukların çok küçük yaşta öğretmenlere emanet edildiğini, onların öğretmenlerin ellerinde yoğrularak şekillendirildiğini ve topluma kazandırıldığına vurgu yapan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Her başarılı insanın geçmişinde bir öğretmen vardır. Bugün gerek ülkemizde, gerek dünyada, kimler, hangi dalda başarı elde etmişlerse bunun temeline indiğimiz zaman öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu görürüz. Öğretmenlik bizde kutsal bir meslektir. En değerli varlığımızı emanet ettiğimiz, emanet ehli insanlardır. Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Ben şahsım olarak bu şehre hizmet ediyorsam bunda en büyük pay, beni yetiştiren öğretmenlerimindir. Bu bakımdan öğretmenler her türlü takdire layık olan insanlardır.

Çocuklarımızın vatanına, milletine, dinine, bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştirilmesinde en büyük pay öğretmenlerimizin olacaktır. 15 Temmuz bize acı bir tecrübe olmuş, öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Yanlış ellerde yetişen bizim evlatlarımız bize düşman yetiştirilip birer vatan haini yapılmıştır.

Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev, öğretmenlerimize düşüyor. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Bu ülkeye Atatürkler, Fatihler, Recep Tayyip Erdoğanlar yetiştirmişlerdir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.