pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2016 - 16:43, Güncelleme: 23.11.2016 - 16:43
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

Şarkışla Kaymakamı Pektaş ve Belediye başkanı Oğuz mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Pektaş, mesajında, bilgi ve teknolojinin büyük bir hızla dünyanın her köşesine ulaştığını belirterek, bilginin üretilmesi ve güncellenmesi, sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılmasının hayati önem kazandığını belirtti. Bu sürecin doğal sonucu olarak tüm ülkelerin eğitime daha fazla önem verdiğini ve çok önemli yatırımlar yaptığını aktaran Pektaş, "Eğitim toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerimiz de bu anlamda en büyük gücümüzdür." ifadesini kullandı. Öğretmenlerin sadece 24 kasımlarda değil, her zaman değerli olduğunu vurgulayan Pektaş, şunları kaydetti: "Cumhuriyetin geleceği çocukların hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgi ve donanıma sahip olmaları, dinamik ve açık fikirli, aynı zamanda ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen ve öğrendiklerini ülkesi, milleti ve kendisi yararına rahatça uygulayabilen bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için hayati derecede önemlidir. Bu nedenle, ülkemizin kalkınma ve çağdaşlaşma hedeflerine ulaşarak dünya ülkeleri arasında layık olduğu yeri alabilmesi yolunda, öğretmenlerimizden toplumumuzun beklentisi büyüktür."- Belediye Başkanı Oğuz'un mesajıŞarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise öğretmenlik mesleğinin, dünyanın en kutsal ve eski mesleklerinden birisi olduğunu belirtti. Öğretmenlerin, bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti: "Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Dünyadaki dönüşümü takip edebilen, demokrasi ve adalet duygusu gelişmiş, öğrenme kültürü ileri seviyede, sadece okulda değil her mecrada öğrenebilen ve öğrenme isteğinde olan bireyler yetiştirme çabamızı öğretmenlerimizin gayret ve fedakarlıkları olmadan başarabilmemiz mümkün değildir. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük emek ve fedakarlıkları olan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."
Şarkışla Kaymakamı Pektaş ve Belediye başkanı Oğuz mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Pektaş, mesajında, bilgi ve teknolojinin büyük bir hızla dünyanın her köşesine ulaştığını belirterek, bilginin üretilmesi ve güncellenmesi, sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılmasının hayati önem kazandığını belirtti.

Bu sürecin doğal sonucu olarak tüm ülkelerin eğitime daha fazla önem verdiğini ve çok önemli yatırımlar yaptığını aktaran Pektaş, "Eğitim toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerimiz de bu anlamda en büyük gücümüzdür." ifadesini kullandı.

Öğretmenlerin sadece 24 kasımlarda değil, her zaman değerli olduğunu vurgulayan Pektaş, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetin geleceği çocukların hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgi ve donanıma sahip olmaları, dinamik ve açık fikirli, aynı zamanda ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen ve öğrendiklerini ülkesi, milleti ve kendisi yararına rahatça uygulayabilen bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için hayati derecede önemlidir. Bu nedenle, ülkemizin kalkınma ve çağdaşlaşma hedeflerine ulaşarak dünya ülkeleri arasında layık olduğu yeri alabilmesi yolunda, öğretmenlerimizden toplumumuzun beklentisi büyüktür."

- Belediye Başkanı Oğuz'un mesajı

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise öğretmenlik mesleğinin, dünyanın en kutsal ve eski mesleklerinden birisi olduğunu belirtti. Öğretmenlerin, bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Dünyadaki dönüşümü takip edebilen, demokrasi ve adalet duygusu gelişmiş, öğrenme kültürü ileri seviyede, sadece okulda değil her mecrada öğrenebilen ve öğrenme isteğinde olan bireyler yetiştirme çabamızı öğretmenlerimizin gayret ve fedakarlıkları olmadan başarabilmemiz mümkün değildir. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük emek ve fedakarlıkları olan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.