pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2018 - 16:18, Güncelleme: 24.11.2018 - 16:18
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna program düzenlendi....

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna program düzenlendi. Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Yüksel, Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu söyledi.Yüksel, ülkenin geleceğine öğretmenlerin şekil verdiğini ve büyük emek harcadığını aktararak, "Ülkemizin en ücra yerlerinde türlü zorluklara rağmen fedakarca görev yapan öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum. Sadece bugünlerde değil, her gün anmak, hatırlamak, saygı ve sevgimizi her daim göstermek başlıca görevimiz olmalıdır." diye konuştu.Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız da etkinliğin düzenlenmesinde tüm emeği geçenlere teşekkür etti.AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ise tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna program düzenlendi....

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna program düzenlendi.

Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Yüksel, Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu söyledi.

Yüksel, ülkenin geleceğine öğretmenlerin şekil verdiğini ve büyük emek harcadığını aktararak, "Ülkemizin en ücra yerlerinde türlü zorluklara rağmen fedakarca görev yapan öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum. Sadece bugünlerde değil, her gün anmak, hatırlamak, saygı ve sevgimizi her daim göstermek başlıca görevimiz olmalıdır." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız da etkinliğin düzenlenmesinde tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ise tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.