pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

Siyaset 24.11.2017 - 18:28, Güncelleme: 24.11.2017 - 18:28
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi personeli, Öğretmenler Günü’nde kendisi de bir öğretmen olan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’a sürpriz yaptı. ...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi personeli, Öğretmenler Günü’nde kendisi de bir öğretmen olan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’a sürpriz yaptı. Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel adına Ayantaş’a bir personel tarafından çiçek verildi. Çalışanlara teşekkür eden başkan Ayantaş, öğrenmenin zamanı olmadığını söyledi. Ayantaş, "İnsanlar hayatı boyunca öğrenmeye devam eder. Bu nedenle hayatımızın her anında çevremizden ve insanlardan öğreneceklerimiz vardır. Kendimizden yaşça küçük insanlar bile bize bir şeyler öğretebilir. Bu nedenle öğrenmenin sınırı yoktur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmayarak Öğretmenler Günümü kutladınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum." diye konuştu. Ayantaş da eski bir öğretmen olan Akyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Emanet’e çiçek verdi.
ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi personeli, Öğretmenler Günü’nde kendisi de bir öğretmen olan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’a sürpriz yaptı. ...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi personeli, Öğretmenler Günü’nde kendisi de bir öğretmen olan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’a sürpriz yaptı.

Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel adına Ayantaş’a bir personel tarafından çiçek verildi.

Çalışanlara teşekkür eden başkan Ayantaş, öğrenmenin zamanı olmadığını söyledi.

Ayantaş, "İnsanlar hayatı boyunca öğrenmeye devam eder. Bu nedenle hayatımızın her anında çevremizden ve insanlardan öğreneceklerimiz vardır. Kendimizden yaşça küçük insanlar bile bize bir şeyler öğretebilir. Bu nedenle öğrenmenin sınırı yoktur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmayarak Öğretmenler Günümü kutladınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum." diye konuştu.

Ayantaş da eski bir öğretmen olan Akyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Emanet’e çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.