pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 16:53, Güncelleme: 24.11.2017 - 16:53
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan törende konuşan Vali Necati Şentürk, insanı en iyi şekilde yetiştirme çabasını içeren öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi.Bir milletin yüreğinin eğitimle çarptığını, eğitimin ülkelerin gelecekleri adına en önemli mesele olduğunu aktaran Vali Şentürk, şunları kaydetti:"Öğretmenlerin hakkını asla ödeyemeyiz. Ülkemizin teminatı olan gençleri büyük bir fedakarlıkla, donanımlı, bilgili, imanlı bir şekilde geleceğe hazırlayanlar öğretmenlerdir. Gelişmiş ülkelerin temelinde de sağlam bir eğitim düzeni vardır. Ruh eğitimi mühimdir, ama gönül eğitimi hepsinden de önemlidir. Memleketimizin gelecekteki sahipleri olan gençleri milli ve manevi duygularla dolu olarak yetiştirmek gayretindeyiz. Bütün ilimlerde dünya milletlerinin önüne geçmek zorundayız. Öğrencileri sıradan bireyler olarak yetiştirmeyi asla kabul etmiyoruz. Hayatın her aşamasında saygıyla anılan tüm öğretmenlerimizin daha başarılı olmalarını temenni ediyorum."Konuşmaların ardından eğitim-öğretim hayatında uzun yıllar hizmet eden öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerini veren Şentürk, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödüllerini verdi.Şiir ve müzik dinletisinin ardından "İl Eğitim ve Tarih" sergisi ziyaret edildi.Programa, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan törende konuşan Vali Necati Şentürk, insanı en iyi şekilde yetiştirme çabasını içeren öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi.

Bir milletin yüreğinin eğitimle çarptığını, eğitimin ülkelerin gelecekleri adına en önemli mesele olduğunu aktaran Vali Şentürk, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerin hakkını asla ödeyemeyiz. Ülkemizin teminatı olan gençleri büyük bir fedakarlıkla, donanımlı, bilgili, imanlı bir şekilde geleceğe hazırlayanlar öğretmenlerdir. Gelişmiş ülkelerin temelinde de sağlam bir eğitim düzeni vardır. Ruh eğitimi mühimdir, ama gönül eğitimi hepsinden de önemlidir. Memleketimizin gelecekteki sahipleri olan gençleri milli ve manevi duygularla dolu olarak yetiştirmek gayretindeyiz. Bütün ilimlerde dünya milletlerinin önüne geçmek zorundayız. Öğrencileri sıradan bireyler olarak yetiştirmeyi asla kabul etmiyoruz. Hayatın her aşamasında saygıyla anılan tüm öğretmenlerimizin daha başarılı olmalarını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından eğitim-öğretim hayatında uzun yıllar hizmet eden öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerini veren Şentürk, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödüllerini verdi.

Şiir ve müzik dinletisinin ardından "İl Eğitim ve Tarih" sergisi ziyaret edildi.

Programa, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.