pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 14:33, Güncelleme: 24.11.2017 - 14:33
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

Sivas’ın Suşehri, Şarkışla, Gemerek ve Ulaş ilçelerinde tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri, Şarkışla, Gemerek ve Ulaş ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla tören düzenlendi.Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Günün anlam ve öneminin belirten şiirlerin okunduğu programda, stajerliği biten 12 öğretmen için de yemin töreni yapıldı.24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Tören öğretmenlerle ilgili çeşitli türkülerin okunmasıyla sona erdi.Programa Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut ve öğretmenler katıldı.- ŞarkışlaŞarkışla ilçesinde düzenlenen tören Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.Daha sonra Tarihi Büyük Cami'de cuma namazı öncesinde şehitler ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenler için mevlit okundu.Programa Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Kılıçkaya ve Mehmet Bilgiç ile okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.- GemerekGemerek ilçesinde kaymakamlık bahçesindeki bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Gemerek Konferans Salonu'nda devam eden programda, koronun seslendirdiği türkülerle öğretmen ve öğrenciler keyifli vakit geçirdi.Programa Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gemerek Jandarma Komutanı Barış Ulucanlı, Gemerek Emniyet Müdür Vekili Serkan Küçük, Gemerek Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.- UlaşUlaş ilçesindeki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve öğretmenler Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Cumhuriyet Ortaokulu Konferans Salonu'nda devam eden törende konuşan Aslan, öğrencilerden saygı ve vefa beklediklerini belirtti.Eğitimciler olarak geleceklerini emanet ettikleri öğrencilere inançlarının tam olduğunu vurgulayan Aslan, "Öğretmenler olarak Malazgirt'de, Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde ve 15 Temmuz'da vatanımıza, sahip çıktığımız gibi gençlerimize sahip çıkacağımıza huzurlarınızda söz veriyoruz." diye konuştu.Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından öğrenciler "Ben Öğretmen Olmak İstiyorum " adlı oratoryoyu sahneledi.Adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin ettiği programda, şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.Törene, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Sivas’ın Suşehri, Şarkışla, Gemerek ve Ulaş ilçelerinde tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri, Şarkışla, Gemerek ve Ulaş ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla tören düzenlendi.

Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve öneminin belirten şiirlerin okunduğu programda, stajerliği biten 12 öğretmen için de yemin töreni yapıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören öğretmenlerle ilgili çeşitli türkülerin okunmasıyla sona erdi.

Programa Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut ve öğretmenler katıldı.

- Şarkışla

Şarkışla ilçesinde düzenlenen tören Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

Daha sonra Tarihi Büyük Cami'de cuma namazı öncesinde şehitler ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenler için mevlit okundu.

Programa Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Kılıçkaya ve Mehmet Bilgiç ile okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

- Gemerek

Gemerek ilçesinde kaymakamlık bahçesindeki bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Gemerek Konferans Salonu'nda devam eden programda, koronun seslendirdiği türkülerle öğretmen ve öğrenciler keyifli vakit geçirdi.

Programa Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gemerek Jandarma Komutanı Barış Ulucanlı, Gemerek Emniyet Müdür Vekili Serkan Küçük, Gemerek Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

- Ulaş

Ulaş ilçesindeki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve öğretmenler Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Cumhuriyet Ortaokulu Konferans Salonu'nda devam eden törende konuşan Aslan, öğrencilerden saygı ve vefa beklediklerini belirtti.

Eğitimciler olarak geleceklerini emanet ettikleri öğrencilere inançlarının tam olduğunu vurgulayan Aslan, "Öğretmenler olarak Malazgirt'de, Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde ve 15 Temmuz'da vatanımıza, sahip çıktığımız gibi gençlerimize sahip çıkacağımıza huzurlarınızda söz veriyoruz." diye konuştu.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından öğrenciler "Ben Öğretmen Olmak İstiyorum " adlı oratoryoyu sahneledi.

Adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin ettiği programda, şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Törene, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.