pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 13:33, Güncelleme: 24.11.2017 - 13:33
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, aday öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.Belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, aday öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen programda aday öğretmenler, Türk bayrağı üzerine ellerini koyarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, anayasada ifadesi bulunan kanunlara ve milletin hizmetinde tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı kalacaklarına dair yemin metnini okuyarak yemin etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk, törende yaptığı konuşmada, Nevşehir'i eğitim seviyesinde Türkiye sıralamasının üst sıralarda tutmak için emeğini esirgemeden çalışan meslektaşlarına teşekkür etti.Törene, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, aday öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.Belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, aday öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen programda aday öğretmenler, Türk bayrağı üzerine ellerini koyarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, anayasada ifadesi bulunan kanunlara ve milletin hizmetinde tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı kalacaklarına dair yemin metnini okuyarak yemin etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk, törende yaptığı konuşmada, Nevşehir'i eğitim seviyesinde Türkiye sıralamasının üst sıralarda tutmak için emeğini esirgemeden çalışan meslektaşlarına teşekkür etti.

Törene, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.