pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 13:18, Güncelleme: 24.11.2017 - 13:18
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk, Beypazarı ve Gölbaşı ilçelerinde, 24 kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Çubuk'taki etkinliklerde...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk, Beypazarı ve Gölbaşı ilçelerinde, 24 kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Çubuk'taki etkinliklerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan ve beraberindeki öğretmenler, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.Program, daha sonra Meliha Hasanali Bostan Fen Lisesi öğrencileri tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikle devam etti.Programa, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Jandarma Komutanı Umut Gürses, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, emekli öğretmenler, okul müdürleri ve öğretmen ile öğrenciler katıldı. Burada konuşan Çubuk Kaymakamı Çenet, öğretmenlik mesleğinin fedakarlık istediğini, dünyanın en önemli ve kutsal mesleğin öğretmenlik olduğunu belirtti.Konuşmadan sonra Çenet ve Belediye Başkanı Acehan, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi.Program çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi. - BeypazarıBeypazarı'ında Öğretmenler Günü kutlamaları, İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Temür ve beraberindekilerin, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. Belediyenin Kültür ve Kongre Merkezinde devam eden etkinliklere, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, Milli Eğitim Müdürü Temür, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler ile emekli öğretmenler katıldı.Kaymakam Ekinci, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, emekli olanlara hayırlı yaşamlar, göreve devem eden öğretmenlere de iyi görevler dilediğinde bulundu.Çeşitli okullarda görev yapan 9 stajyer öğretmenin meslek yemini ettiği törende, emekli olan öğretmelere de hizmet belgesi verildi. - GölbaşıMehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda konuşan Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Anadolu ve insanının çok güzel olduğunu, öğretmelerin de ektiği tohumların karşılığını aldığını ve bu nedenle bütün öğretmenlere teşekkür etti.Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, öğretmenler gününü kutlayarak, "Öğretmen yarını bir gün önceden yaşayan kişi olmalıdır. Onun hayalleri olmazsa başkalarının da hayallerinin de önemi olmayacaktır. Öğretmenin kendindeki gücü fark etmesi harekete geçirmesi ve elindeki işlenmeyi bekleyen servetin kıymetini bilmesi gerekir." diye konuştu.Etkinlik, çeşitli tiyatro ve koro gösterisinin ardından sona erdi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk, Beypazarı ve Gölbaşı ilçelerinde, 24 kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Çubuk'taki etkinliklerde...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk, Beypazarı ve Gölbaşı ilçelerinde, 24 kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çubuk'taki etkinliklerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan ve beraberindeki öğretmenler, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Program, daha sonra Meliha Hasanali Bostan Fen Lisesi öğrencileri tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikle devam etti.

Programa, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Jandarma Komutanı Umut Gürses, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, emekli öğretmenler, okul müdürleri ve öğretmen ile öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Çubuk Kaymakamı Çenet, öğretmenlik mesleğinin fedakarlık istediğini, dünyanın en önemli ve kutsal mesleğin öğretmenlik olduğunu belirtti.

Konuşmadan sonra Çenet ve Belediye Başkanı Acehan, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi.

Program çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.

- Beypazarı

Beypazarı'ında Öğretmenler Günü kutlamaları, İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Temür ve beraberindekilerin, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Belediyenin Kültür ve Kongre Merkezinde devam eden etkinliklere, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, Milli Eğitim Müdürü Temür, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler ile emekli öğretmenler katıldı.

Kaymakam Ekinci, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, emekli olanlara hayırlı yaşamlar, göreve devem eden öğretmenlere de iyi görevler dilediğinde bulundu.

Çeşitli okullarda görev yapan 9 stajyer öğretmenin meslek yemini ettiği törende, emekli olan öğretmelere de hizmet belgesi verildi.

- Gölbaşı

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Anadolu ve insanının çok güzel olduğunu, öğretmelerin de ektiği tohumların karşılığını aldığını ve bu nedenle bütün öğretmenlere teşekkür etti.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, öğretmenler gününü kutlayarak, "Öğretmen yarını bir gün önceden yaşayan kişi olmalıdır. Onun hayalleri olmazsa başkalarının da hayallerinin de önemi olmayacaktır. Öğretmenin kendindeki gücü fark etmesi harekete geçirmesi ve elindeki işlenmeyi bekleyen servetin kıymetini bilmesi gerekir." diye konuştu.

Etkinlik, çeşitli tiyatro ve koro gösterisinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.