pendik escort bayan
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 12:48, Güncelleme: 24.11.2017 - 12:48
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle "81 Öğretmen 81 Hediye" etkinliği düzenledi. Nurdoğdu Ortaokulu...

YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle "81 Öğretmen 81 Hediye" etkinliği düzenledi. Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde düzenlenen etkinliğe öğrenciler her ilden bir öğretmen olmak üzere toplam 81 öğretmene hediye paketi gönderdi.Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Halit Arapoğlu, öğrencilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını arttırmak, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki mevcut algısını değiştirip statüsünün yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla "81 Öğretmen 81 Hediye " isimli ulusal bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.Arapoğlu, 3 bin140 öğretmen arasında kura ile 81 öğrenin belirlendiğini ifade ederek, "Bu 81 öğretmenimize kitap, kalem, kaligrafi ve mektuptan oluşan hediye paketlerini kargo ile gönderdik." dedi. Okul olarak böylesi büyük bir etkinliği organize etmekten oldukça mutlu olduklarını dile getiren Arapoğlu, "Umarız bu etkinlik sayesinde öğretmenlerimiz meslek hayatları boyunca unutamayacakları güzel, farklı ve anlamlı bir hediye almış olurlar. Ayrıca toplumda da öğretmenler ve öğretmenlik mesleği hak ettiği değere ve yere ulaşır." şeklinde konuştu.
YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle "81 Öğretmen 81 Hediye" etkinliği düzenledi. Nurdoğdu Ortaokulu...

YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle "81 Öğretmen 81 Hediye" etkinliği düzenledi.

Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde düzenlenen etkinliğe öğrenciler her ilden bir öğretmen olmak üzere toplam 81 öğretmene hediye paketi gönderdi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Halit Arapoğlu, öğrencilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını arttırmak, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki mevcut algısını değiştirip statüsünün yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla "81 Öğretmen 81 Hediye " isimli ulusal bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Arapoğlu, 3 bin140 öğretmen arasında kura ile 81 öğrenin belirlendiğini ifade ederek, "Bu 81 öğretmenimize kitap, kalem, kaligrafi ve mektuptan oluşan hediye paketlerini kargo ile gönderdik." dedi.

Okul olarak böylesi büyük bir etkinliği organize etmekten oldukça mutlu olduklarını dile getiren Arapoğlu, "Umarız bu etkinlik sayesinde öğretmenlerimiz meslek hayatları boyunca unutamayacakları güzel, farklı ve anlamlı bir hediye almış olurlar. Ayrıca toplumda da öğretmenler ve öğretmenlik mesleği hak ettiği değere ve yere ulaşır." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.